|
![]() |
#1 |
BMW Power
Datum registracije: Sep 2007
|
HP Laser Color 2550
Namjeravam od prijetlja kupiti rabljeni laser printer hp 2550 color. On je rakeo da žute boje nema niti mrvu, crvene je 1/4, plave ima pola, a spomenuo je i bubanj i da u njemu ima pola! E sad mene zanima čemu služi bubanj, jel se i on puni, mijenja ili kaj več. Nemam pojma previše o printerima pa ne zamjerajte. Gledajučai malo po našim dučenima (hgspot, vemil, links, .....) nigdje nisam našao "boju" za taj printer! Jel ima i zamjenska ili samo original HP koja je vjerojatno duplo skuplja? Gledao sam malo i opcije s prahom, da kupim prah pa da sam napunim, e sad me zanima kolko otprilike stane praha u svaku kasetu? I gdje ima za kupiti samo prah za HP? Znači, ak kupim prah, dali samo to stavim unutra i on opet šljaka, jer sam vidio da se spominje i neki bubanj, neki čip na kazeti i slično. Ajde, pomozite neznalici pa da odluči. p.s. Jel opće valja kaj taj 2550, dobio bi ga vjerojatno za 500 kn? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa baš i da valja i nije nešto brzi pošto se 4 boje vrte u krug, dosta je bučan a toneri su mu bili oko 1k kn. ma da ti ga poklanja razmislija bi bili ga uzeja. Image drume je isto bija skup, mogu ti provjerit u ponediljak točno u lipu ako te zanima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Takve stvari se danas plačaju maksimalno 50 kn ili bacaju |