Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.10.2009., 14:34   #1
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Laptop za Multimediju (ne igre!)

Ekipa

>Trebam vaš savjet i preporuku, dakle tražim laptop koji ima prvenstveno što veći ekran (dakle 17'') jer mi treba za grafiku, photoshop, word, exel, surfanje i pokrenut pokoji HD film, a ako može i preko kabela da baca na HD rezu i na Plasmu. (mislim valjda da mora imat HD karticu!)
Dakle igre nisu neka najbitnija stavka, al da mogu tipkat po njemu komforno (jer mislim pisat textova pa da bude tastatura barem solidna ako ne nešto extra)

Evo to bi bile neke smjernice, cijena sa PDV-om nek ne prelazi 4000kn, a Emachines bih izostavio, ipak mi se čini nekvalitetno pa čak i za onu cijenu, a još problem sa Wifi, nije mi neka shema.

Hvala
supertovar je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2009., 14:41   #2
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Evo recimo nešto ovako sam i sam potražio:

http://www.superbit.hr/Prijenosna-ra...l?keyword=4710
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.10.2009., 16:06   #3
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Valjda misliš cijena BEZ pdva da ne prelazi 4000.

Inače, navedeni laptop je OK. Tipkovnica mi se ne sviđa, ali to je stvar ukusa i navike. Teško ćeš naći nešto bolje od toga, eventualno ako ti se ne sviđa taj piano look, možeš pogledati ovo: http://www.nabava.net/trazilica.php?q=VT261EA+&x=0&y=0

Btw. ako si stvarno mislio sa PDVom, onda ovo: http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi
redscro je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2009., 14:17   #4
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Ma ne mislio sam skupa sa PDV-om!

Zar nije bolja ova grafa u "mom" laptopu nego "tvom" mislim na intelove su navodno loše?

Thx za trud!
Staro 17.10.2009., 14:27   #5
Mad_Duke
Guest

Evo ti tog laptopa sa različitom opremom
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=hp+4710s+&x=0&y=0

Pa si izaberi kaj želiš i deri!
  Reply With Quote
Staro 17.10.2009., 14:39   #6
niki0205
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2009
Kaj mislite o Toshibi L300-1CM? Ja je prodajem..
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=163081

Odlična je za net,rad u officeu i ostalim programima..radio sam i u Cad-u bez problema..PES09 igrao bez problema...

Za 100kn više dajem i bežični miš logitechov..
niki0205 je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2009., 14:42   #7
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Citiraj:
Autor supertovar Pregled postova
Ma ne mislio sam skupa sa PDV-om!

Zar nije bolja ova grafa u "mom" laptopu nego "tvom" mislim na intelove su navodno loše?

Thx za trud!
Bolja je svakako, ali taj laptop kojeg si naveo je "malo" skuplji od 4k. Zato sam i pomislio da tražiš bez PDVa

Do 4k ne vidim boljeg od onog kojeg sam naveo, preko bi se već dalo naći.

Inače, ta intelova integrirana je dovoljna za gotovo sve osim igranja. Čak se može i odigrati nešto starije (PES6, COD2...). Ne znam kako bi se nosila sa HD filmovima, valjda OK, ali to neka potvrdi netko stručniji u tom području.

Btw. nek te ne zavaraju cijene u Laptechu na nabavi, to su veleprodajne koliko vidim, bilo bi malo čudno da su 20% jeftiniji od svih. Ne znam kog vraga ih uopće uvrštavaju u pretragu na nabavi.
Staro 17.10.2009., 14:49   #8
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Citiraj:
Autor niki0205 Pregled postova
Kaj mislite o Toshibi L300-1CM? Ja je prodajem..
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=163081

Odlična je za net,rad u officeu i ostalim programima..radio sam i u Cad-u bez problema..PES09 igrao bez problema...
Mislimo da se bolji laptop može naći za gotovo jednaku cijenu, NOV.. Također, malo si pretjerano nahvalio mogućnost igranja igara na njemu. PES2009, COD4, FC2 da rade bez problema? Možda na minimumu minimuma detalja i smanjenoj rezoluciji.

I nije ovo mjesto da reklamiraš oglas.
Staro 17.10.2009., 14:54   #9
niki0205
Registered User
Moj komp

isprike za reklamu...još sam u par threadova to napravio,al evo,više neću..
Inače PES09 stvarno radi bez problema..dok je COD na medium detaljima...FarCRy je na minimalnim,ali je igriv.. Kolko misliš da vrijedi laptop?
Staro 17.10.2009., 15:08   #10
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Nekih 2800 možeš tražiti, ali ne znam hoćeš li i toliko dobiti za njega. Ne znam vrijedi li jamstvo u RH, pošto je kupljen vani. Ako ne vrijedi, onda je cijena još niža.

Stvarno ne bi smjeli dalje spamati ... Ako imaš pitanja, šalji na PP.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.10.2009., 16:51   #11
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Evo nekoliko riječi o laptopima od 4500-6000kuna, bez predinstayliranog OS-a. Mislim da se to treba napomenuti jer ako netko traži laptop za 5000kn netko će mu preporučit slabiji ali s licencom za Vistu npr, a drugi će stavit mašinu bez OS-a.

ja sam za ovaj način... ako oni pljačkaju nas, zašto mi nebismo njih...
Dakle ja govorim o prijenosnicima bez predinstaliranog (komercijalnog) operativnog sustava.

Trenutno se za 4500-6000kn može kupiti prijenosno računalo koje će zadovoljiti većinu korisnika.

1. procesor: kupite dvojezgreni Intel (C2D) srednje klase za prijenosnike, znači 1.8 do 2.2GHz ili dvojezgreni AMD sličnih performansi. (To istražite pomoću googla, neda mi se ulaziti u to)

2. Memorija: pogledajte broj pločica... Uzmite 2 ili 4GB DDR2 ili DDR3, svejedno, u kombinaciji 1*2GB ili 2*2 GB... to je dovoljno za sve.... možete i 1*2GB+1*1GB (vidio sam to... neke akcije) ali pazite da vam nisu popunjene oba utora sa 1gb memorije npr, jer biste pri nadogradnji morali svu memoriju promijeniti, a cijene memorija rastu, koliko sam skužio.

3. VGA: nemojte kupovat te intelove pizdarije, nitko u ovom cjenovnom rangu, ako to uzmeš, nomoj uzimat taj procesor, uzmi celerona i plati laptop 3000kn i piši u word s njime i slušaj glazbu, ali za 4500 - 6000 kn može se kupiti prijenosnik sa ugrađenom lijepom srednjeklasnom grafičkom karticom na kojoj se ponešto može i odigrati, a da ne pričamo o multimediji....itd....

4. Chipset: a šta ja znam, intel za intela AMD za AMD-a hahah

5: brand: kad dođeš u trgovinu nek ti izvade nekoliko reprezentativnih hp-a, toshiba, lenova, acera, asusa, pa i dellova... Ti bez straha ispretiskaj tipkovniciu otklopi ga, preklopi ga nekoliko puta, pregledaj ekran kod svakog, isprobaj tu takozvanu robusnost... Jebe ti se, ti si kupac... i ponašaj se tako...

Napomena- to se odnosi samo na ovaj cjenovni rang prijenosnih računala baz predinstaliranog komercijalnog OS-a.........
Tomtam je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2009., 17:16   #12
niki0205
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Nekih 2800 možeš tražiti, ali ne znam hoćeš li i toliko dobiti za njega. Ne znam vrijedi li jamstvo u RH, pošto je kupljen vani. Ako ne vrijedi, onda je cijena još niža.

Stvarno ne bi smjeli dalje spamati ... Ako imaš pitanja, šalji na PP.
2 godine je garancija i vrijedi i u Hrvatskoj..
Staro 17.10.2009., 17:32   #13
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
3. VGA: nemojte kupovat te intelove pizdarije, nitko u ovom cjenovnom rangu, ako to uzmeš, nomoj uzimat taj procesor, uzmi celerona i plati laptop 3000kn i piši u word s njime i slušaj glazbu, ali za 4500 - 6000 kn može se kupiti prijenosnik sa ugrađenom lijepom srednjeklasnom grafičkom karticom na kojoj se ponešto može i odigrati, a da ne pričamo o multimediji....itd....
A gledaj, ako laptop ne koristiš za igre, bolje je uložiti u veći disk, jači procesor, više RAMa, bolju izradu ... nego odvojenu grafičku. S njom dobiješ veće zagrijavanje i kraće trajanje baterije, tako da je integrirana grafika OK rješenje u situacijama gdje ti je bitnija mobilnost, ono za što laptop i postoji, nego da služi kao desktop replacement.
Staro 17.10.2009., 18:53   #14
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Veći disk, najmanji problem, modela je puno, pogledaj samo Probook seriju hp-a, od manjih do prilično velikih diskova unutar opisane cijene. Nadogradnja, najmanji problem, eksterni disk bilo u izvedbi sa ladicom ili oni book modeli...

Bolji procesor.... trenutno ponuđeni procesori su i dovoljno brzi i dovoljno mobilni za sve aplikacije. Za neke pro ili polupro aplikacije i sustave, kočnica će biti baš grafička kartica i to baš kod superbrzog procesora, a pogotovo je stvar u tome što takve aplikacije/sustavi ne spadaju u ovaj cjenovni rang prijenosnih računala.

Više rama?? Ista stvar kao i procesori, samo što tu postoji olakatna okolnost nadogradnje danas superpovoljne memorije.

O boljoj izradi (plastika/tipkovnica/ekran) se da raspravljati i tu bih se malo složio s tobom. Ali moram reći da se u ovom cjenovnom rangu može manje birati, jer su serije prijenosnih računala pojedinih proizvođača unutar tih cijena uglavnom jednake proizvodnje... Primjer (probook serija). Skuplje serije, kod većine proizvođača uglavnom su i bolje izrade, što stvarno ne mora biti pravilo.

Što se tiče mobilnosti... Moderne grafičke kartice za desktop računala troše sve manje struje... (ovdje ne govorimo o high performance modelima), a one prilagođene prijenosnicima su stvarno kartice s malom potrošnjom i to je dovelo do toga da je ta potrošnja postaje zanemariva. Ako nekom treba ultramobilnost, birat će prijenosnik iz nižeg cjenovnog razreda.

Htio sam reći da posebna grafička kartica u prijenosniku više nije luksuz. Govorim to jer sam se opekao (pogotovo intelovim rješenjima), a nisam gamer. Mogu reći usporedo s starijim prijenosnikom, da je skok u overall performansama cijelog prijenosnika ne samo mjerljiv, nego i vidljiv golim okom. (S tim da su ostale komponente manje-više podjednake snage.) Tu se uzima u obzir korištenje prijenosnika prosječnog korisnika. A mislim da su takvi većina kupaca prijenosnih računala u tom cjenovnom razredu.
Staro 18.10.2009., 18:24   #15
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

@Tomtam

Odlično rezoniraš, stvarno sam htio čuti nešto ovakvo, uglavnom ja te sad pitam što misliš onda koji je najbolji od svih, dakle za ono što meni treba:

- Aplikacije (photoshop, ostalo vezano uz grafiku)
- HD Filmovi (poželjno da je HD sa izlazom HDMI da mogu sa Plazmom spajat)
- Ostala multimedija (mailovi, spojivost Wifi, web cam i slično što danas imaju svi)
- Ajde poneka igra kad sam na putu ili slično ali najdonje na listi
- 17'' ekran minimum da mogu imat donekle dobru rezu jer sam već ionako ćorav

Za HDD nije problem imam externu SATA ladicu i 4 HDD od 1TB tako da mi je to najmanji problem
Grafulju bi ipak volio solidnu, nek ona ždere struju al nek daje dobru performansu...
Ram ionako je to standard i više nije skup za nadogradnju...

Nisam te dobro skužio za Probook seriju hp-a jel to okej ili ne??? Ovaj model koji sam ja naveo?
Staro 18.10.2009., 23:35   #16
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Citiraj:
@Tomtam

Odlično rezoniraš, stvarno sam htio čuti nešto ovakvo, uglavnom ja te sad pitam što misliš onda koji je najbolji od svih, dakle za ono što meni treba:

- Aplikacije (photoshop, ostalo vezano uz grafiku)
- HD Filmovi (poželjno da je HD sa izlazom HDMI da mogu sa Plazmom spajat)
- Ostala multimedija (mailovi, spojivost Wifi, web cam i slično što danas imaju svi)
- Ajde poneka igra kad sam na putu ili slično ali najdonje na listi
- 17'' ekran minimum da mogu imat donekle dobru rezu jer sam već ionako ćorav

Za HDD nije problem imam externu SATA ladicu i 4 HDD od 1TB tako da mi je to najmanji problem
Grafulju bi ipak volio solidnu, nek ona ždere struju al nek daje dobru performansu...
Ram ionako je to standard i više nije skup za nadogradnju...

Nisam te dobro skužio za Probook seriju hp-a jel to okej ili ne??? Ovaj model koji sam ja naveo?
Osobno meni se hp probook jako sviđa... Stroj je dobar (ovaj model koji si naveo), driver podrška od hp-a je fantastična, kućište je robusno, dizajn, prelijep, i cijena je (u odnosu na druge proizvođače) prilično konkurentna, no, što mi se ni malo ne sviđa, to je tipkovnica: to je nešto novo, tipke su odvojene i kvadratnog su oblika, ništa loše u tome, ali tipkanje je krajnje neudobno, svaki tren sam imao osjećaj da ću pokidati tipku, ili da će ispasti, tipke se ljuljaju kao klackalice, a razmaknica je i preduga i preširoka, pa kad ju pritisneš kao da ti je prst na mini dasci za surfanje. (Nemoj se držati moje kritike, probaj i sam). Druga stvar je ekran za koji dosta ljudi priča da je loš, ali čuo sam i pozitivne kritike. Ja ga nakon, meni užasne tipkovnice nisam niti gledao, tako da je to na tebi. Trebao bi provjeriti backlight bleeding (google) i kutove gledanja (ne nadaj se puno), naravno tu su i ''default'' svjetlina i sveprisutna ''živost'' boja. Ja ne znam kako to drugi procjenjuju, al po sebi vidiš jel blijedo ili preja(r)ko ili nešto između. Sad kako to pogledati, hmmm.... Samo na prijenosnicima sa predinstaliranim Win OS-om, i to da nekoliko gledaš istovremeno sa slično uređenim postavkama monitora.
Kažem, svakako idi u trgovinu i pregledaj sve to. Ako ti ne daju, reci im da 5000kn nije mala stvar. U RH je malo trgovina gdje to nećeš morati namoliti.

Probook.... DA, svakako, sa ovakvim cijenama....... pregledaj tipkovnicu........... ako ti je OK.... i ako ti je slika OK, ne vidim razloga da ne kupiš taj laptop...
Toliko o HP probooku.

Moje ostale preporuke, s tim da ne znam ni kvalitetu slike kod pojedinog niti robusnost, čisto po hardwareu su sljedeće:

KOJI TI JE CJENOVNI RANG???

uhhhh..... napiso ovo u 10 min i nađem 5-6 odličnih 15.6'', vidim da si tražio preporuku za 17'' i sad tražim 17''

1.

http://www.links.hr/index.php?option...kl=013.400.140

gledaj... ovaj ima sve što si tražio, unutar je cjenovnog ranga, pretpostavljam, ima super CPU, ima i više nego dovoljno memorije, ima solidnu grafičku karticu, HDMI, 17.3 monitor....

Evo i review.........

http://www.techradar.com/reviews/pc-...-626158/review

Što mi se ne sviđa je izgled (što nije zapravo ni previše važno) malo mi je ružan iskreno i glossy je, al na 99% prijenosnika će ostajat packe, pa se za to ne moraš previše brinuti...

druga stvar je, nešto manji disk... 250Gb, meni je to OK, ali standardi kažu da je to nešto manji HDD...

2.

http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=3217

Ovaj ulazi u konkurenciju.... grafička taman dovoljna za to što tražiš, ali je ovaj model malo teži.....

3. Svidjela mi ova toshiba najviše ali u zadnji čas vidjeh da nema HDMI niti DVI, koji moron moraš biti da to ne staviš na ovakav prijenosnikp... jednostavno za ne povjerovat....

http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=26387

Premala je ponuda 17'' prijenosnika po mom ukusu (i tvojim specifikacijama).... Ako bi se odlučio za 15.6'', tu je izbor puno puno veći...

EDIT: još sam jednom pročitao tvoje navode i vidim da ide ASUS po svim točkama... mislim da je ovaj model discontinued, pa požuri u trgovine pregledat ga, pogledao sam još slika i izgleda mi čist fajn, grafička je super, za disk si napisao da imaš ladicu i veliki disk sa strane... Što se mene tiče, imaš preporuku za njega... Go for it!
Kad dođeš u trgovinu.... prepipaj ga otvori-zatvori istipkaj ga okreni 10 puta pregledaj iz svih kuteva.... usporedi direktno sa probookom, jedan do drugog stavi...

Ako sam pretjerao sa cijenama, morat ćeš nešto žrtvovati od svojih želja, a to je najvjerojatnije dijagonala monitora....

UŽIVAJ!

Na kraju javi što si kupio...

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 19.10.2009. u 00:22.
Staro 19.10.2009., 01:49   #17
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Stari hvala ti puno, sutra idem da vidim u Linksa Pro book i ovaj Acer samo nisam sad skontao koji jer si mi preporučio dva modela? Ma meni igra sve samo da za malo para dobijem puno (kao i mi svi zar ne )

U svakom slučaju ogroman thx za trud i detaljnu pomoć stvarno neočekivano da netko pomogne ovako sa foruma!
Staro 19.10.2009., 01:51   #18
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

U svakom slučaju pogledat cu mcbook pro, jer je nov i jeftinije me izađe a Acer ću dakako pogledat jer mi se dopada ovaj glossy and shine look, hvala puno, samo mi reci koji bi sad ti uzeo da imaš pare na stolu?

Od ova tri ponuđena dva acera i Hp?
Staro 19.10.2009., 10:44   #19
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Meni nešto nije jasno ... Prvo tražiš laptop do 4000kn skupa s PDVom, pa sam predložiš laptop koji košta 500kn više, pa se onda priča o Toshibama, Acerima, Asusima koji koštaju preko 5000kn, da bi na kraju došao do MacBooka Pro, koji višestruko prelazi prvu spomenutu cifru.

Koliko stvarno misliš potrošiti?
Staro 19.10.2009., 11:31   #20
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
nadam se da je mislio hp probook

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2009., 11:57   #21
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Preporučio bih 4510VC probook,dakle onaj crveni. Sjajan lap.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2009., 12:50   #22
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Thx ekipa!
Staro 19.10.2009., 12:52   #23
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Al ja tražim 17'', thx anyway
Staro 19.10.2009., 16:03   #24
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Citiraj:
Stari hvala ti puno, sutra idem da vidim u Linksa Pro book i ovaj Acer samo nisam sad skontao koji jer si mi preporučio dva modela? Ma meni igra sve samo da za malo para dobijem puno (kao i mi svi zar ne )

U svakom slučaju ogroman thx za trud i detaljnu pomoć stvarno neočekivano da netko pomogne ovako sa foruma!
Preporučio sam, ASUS, ACER i Toshibu. S time da je prva preporuka na asusu, druga na aceru i treća na toshibi (koja nema HDMI).

Trenutno da imam pare na stolu i da tražim prijenosno računalo sa dobrim procesorom, dosta memorije, da mi veličina diska nije važna, da ima ugrađenu solidnu grafičku karticu sa svojom memorijom, da ima OK tipkovnicu i da ima 17'' monitor, kupio bih navedeni ASUS.

Ali ja sam nedavno kupio 15.6'' lenovo, za 4900kn i mogu reći da je zakon....

EDIT: evo još jedna preporuka:

http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=3353

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 19.10.2009. u 16:40.
Staro 19.10.2009., 16:31   #25
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova

Evo, uz thedreama možeš vidjeti da probook serija nekome savršeno odgovara.

SVAKAKO SAM TI HTIO REĆI DA PROBOOK KOJI SI naveo gore je kao stvoren za tvoje potrebe.... Tipkovnica se meni osobno ne sviđa i to je moja jedina zamjerka ovom računalu, ako tebi tipkovnica odgovara na probooku, i ako ti je monitor OK, to je računalo stvarno zakon i trebao bi njega kupiti. Možda će se tebi tipkovnica baš super sviđati.

Da ne govorim o cijeni probook serije koja je desetak posto povoljnija od cijena ostalih proizvođača/ponuđača.

Htio bih te upozoriti, da probook serija sadrži jako puno prilično različitih konfiguracija unutar kućišta jednakog dizajna....

Moja preporuka prijenosnika iz probook serije, ako se budeš mogao razvuči do oko 5100kn:

http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=7285

ako ne, onda je preporuka onaj koji si i sam napisao...
Staro 19.10.2009., 21:01   #26
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Uf ubijaš me u pojam

Sad mi se i ovaj tvoj prijedlog dopada, ajme trilemeeeeeeeeeeee
Staro 19.10.2009., 23:33   #27
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Citiraj:
Uf ubijaš me u pojam

Sad mi se i ovaj tvoj prijedlog dopada, ajme trilemeeeeeeeeeeee

Da, cijena je super... izbaci onog prijašnjeg acera....

Znači trilema:

1. ASUS gore navedeni

2. HP Probook gore navedeni

3. ACER zadnje navedeni

Dakle.... sada pođeš po trgovinama, pogledaš ih malo isprobaš i kupiš koji ti se najviše sviđa i koja je cijena najprihvatljivija...
Staro 20.10.2009., 00:48   #28
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Evo sad i ovaj na akciji u Linksa!

http://www.links.hr/?option=artikl&i...kl=010.900.410

Ajme meni poludit ću
Staro 20.10.2009., 10:36   #29
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
btw kakva je uopće ta compaq serija? (neka podserija HP-a ili?)
vidim da su dosta povoljni

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2009., 11:43   #30
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Obzirom da je Compaq već godinama u vlasništvu HP-a, ovo više izgleda kao prepakiravanje iste robe u drugu kutiju. Navodno su ti Compaq modeli namijenjeni kućnim korisnicima.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno