|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Win vista preinstalled !
Pozdrav ! Evo,neznam gdje bi svrstao ovaj post,pa nek mi admin oprosti. Frend mi ima ACER Exstensa lap i gore su win vista OEM preinstalled. Zanima me dal se ti winsi ikako mogu skinuti s hard particije i spržiti na disc, pa da se kasnije upotrebljava taj disc za instalaciju na uobičajen način na istom lapu ? Ako može, kako ? Hvala ! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Jedan od dobrih alata za izradu image-a je Acronis True Image, nekad nezamjenjivi Ghost a ima i besplatnih, malo potraži po netu. Druga opcija koja se često pojavljuje na laptopima je skrivena particija na kojoj se nalazi recovery instalacija OS-a. Često je dovoljno pokrenuti postupak i OS će se sam instalirati, ali to je baš instalacija. Brišu se svi podaci i programi koji su se nalazili na sistemskoj particiji. Da ne bi bilo zabune, kad se vraća image, također se sve briše i zamjenjuje podacima i programima koji su zatečeni prilikom izrade image-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Trebao bi taj Acer imat neku "Recovery disc" aplikaciju za napravit recovery dvd.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Čuo sam da neki laptopi imaju i mogučnost da se pritišče određena tipka ,recimo 10 min, i nakon toga se winsi sami reinstaliraju sa te skrivene particije,dali to ima i taj model ili je to izmišljotina ? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Ja sam ti već napisao što bi bilo pametno napraviti. Meni se čini da bi ti silom došao do instalacije Windowsa. Eventualno bi ju mogao pokupiti sa te skrivene particije ali to je customizirana, skriptirana instalacija za taj model.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
A drugo ,ne čitaš al se praviš pametan,da čitaš vidio bi da taj disc baš i trebam samo za taj tip laptopa. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako baš trebaš taj disk samo za taj laptop onda sam ti već odgovorio. P.S. I malo pripazi na izražavanje da ne bi poslije bilo nismo znali.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
MANITE SE ODGOVARATI AKO VAM JE MRSKO I IGNORIRAJTE NAS SVE KOJI SE MOŽDA TEŽE SNALAZIMO. ZAR JE TO TAKO TEŠKO ? TKO TE TJERA DA ODGOVARAŠ ? i MOLIM BEZ PRIJETNJI ? ŠTO SE TIČE "PITAJ ACER BILO BI JEDNOSTAVNIJE" PA ČUJ SE SAMO KAKO GLUPO ODGOVARAŠ,PA ZAR SI STVARNO UVJEREN DA BI MI BILO JEDNOSTAVNIJE PITAT TAMO NEGO TU ? Svaka čast ostalima koji su odgovarali i dalje će odgovarati . |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|