|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Aplikacija za deletiranje nepotrebnih stvari
Dakle treba i neki program s kojim je moguće "stvoriti" više mjesta na hard disku s obzirom da kad sam instaliravao windowse sam napravio C particiju premalenu i sada imam problema sa mjestom, jest da sve igre i ostale stvari stavljam na D particiju ali i na C se smanjuje prostor. Išao sam na clean disk i deletirat one temporary files itd.. ali i dalje nemam dovoljno mjesta. Jel znate koji dobar program koji će mi "nać" smeće na C particiji da mogu obrisat? znam da to postoji ali tko će se sjetit imena.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolika ti je velicina C:? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
1. Isključi hibernaciju 2. Isključi System Restore 3. Premjesti Swap na drugi disk ako ga imaš 4. provjeri da li imaš i koliko je "težak" dr.Watson dump log file (WinXP) i isključi ga. 5. provjeri C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data (ako se logiraš kao administrator ili umjesto administratora treba stajati ime pod kojim se logiraš), softver koji instaliraš ostavlja na navedenom mjestu svoje datoteke a kada uninstaliraš često te datoteke i dalje ostanu na navedenom mjestu, 6. relociraj defoltnu TEMP lokaciju na drugu particiju ili disk 7. CCleaner je zgodan besplatan programčić koji pored standardnih brisačkih sposobnosti ima zgodnu opciju include u postavkama gdje možeš odrediti što i gdje da briše, 8. TuneUp Utilities imaju korisnu opciju za brisanje nepotrebnih stvari ali imaju i još bolju stvar, TuneUp Disk Space Explorer, pomoću kojeg možeš točno locirati gdje se nalazi najveća koncentracija podataka i koji tip podataka je u pitanju, 9. Ako ništa od toga dovoljno ne pomaže onda možeš jednostavno, povećati prostor C particije. To možeš sa npr. Acronis Director Suite. Ali prije nego što to učiniš obavezno napravi backup sa Acronis True Image za svaki slučaj (da me ne tražiš sa automatom po zagrebu ![]() Zadnje izmijenjeno od: de sign. 06.11.2009. u 19:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|