|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
savjet koji je bolji modem
dakle koji je bolji modem thomson st 780wl ili siemens Gigaset SX763 WLAN dsl prvenstveno mislim za stabilnost i za otvaranje portova za spajanje još uređaja na njega u mom slučaju spajanja dreamboxa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Glas za ST780WL. Vrlo, vrlo jednostavno otvaranje portova i opećnito podešavanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
a ha a daj mi ljepo reci onda kako da otvorim portove na tom thompson st 780 wl modemu i kako da upišem dyndns adresu u njega kad mi neda ajde mi to objasni,dakle da mi rade 2 KOMPA,MAX TV I DREAMBOX ok dva kompa i max tv mi rade jedan komp je spojen preko wlan-a a drugi preko utp kabla max tv normalno radi ali DREAMBOX NE BAŠ RADI PORTOVA pa da mi to objasniš |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Daj se opismeni...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A zasto onda pitaskoji jeb olji kadsa mtv rdis da ovaji de onak o a o naj ovako. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Znači da je tvoje postove muka čitati, jer ne znaš ni osnove-osnova gramatike. Još k tome dodaj činjenicu da za ama baš svaki (ma kolko nebitan) problem otvaraš temu i začas te bude (skupa s tvojim problemima) počel ignorirati cijeli forum. Jedno je imati problem, a sasvim deseto je ko ti imati jedno 200+ tema kaj na Hardverskim, kaj na Softverskim problemima. Naravno sad budeš ti na ovo rekel da je forum tu da se pomogne i tome slične žalopojke, ali očito je da kompjuteri nisu za tebe, jer dnevno imaš bar dva-tri problema s najbanalnijim stavrima. Još k tome u svakoj temi tražiš da ti ljudi promptno serviraju odgovore i rješenja za tvoje "probleme", a ovaj forum (ili bilo koji drugi po tom pitanju) nije služba za korsnike. Ne bi bilo loše da bar pohvataš neke osnove rada s računalom, pa usput stekneš određenu dozu sampouzdanja i snalažljivosti, jer ovak da ti svaki dan otvaraš teme s tim i tim "problemom" ne budeš ništ postigel i do kraja života budeš imal "probleme" s nečim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Homepage routera, klik na klijenta kojem otvoriti port pa na "Assign a game or application to a local network device"... Dyndns - log in s admin računom (User: Administrator Pass: !M1PhoIAD2). Dalje mislim da ćeš se snaći... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
U slučaju da promjeniš modem nemoj otvarati novu temu nego pogledaj ovaj LINK.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|