Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.10.2009., 19:20   #1
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Televizori i prijamnici digitalnog signala...

Evo ovako imam jedno pitanje u vezi kompatibilnosti televizora i prijamnika digitalnih signala... Evo ovako prije nekoliko tjedana odlučio sam iskoristiti onaj kupona za kupnju prijemnika digitalnog signala... i kupio sam Digimax prijamnik... došao sam doma, spojio ga na Sony trinitron, stariji model, i radilo je sve super... spojio antenu, scart u tv i pronašao sam 4 kanala koja se trenutno prikazuju u digitalnom obliku... slika super, sve 5, to je tako stajalo dva tjedna, dok ja nisam htio uređaj prebaciti u drugu sobu i na drugi tv... u toj sobi mi je i komp i na antenu koju imam u toj sobi ja sam bez problema koristio digitalni signal na kompu, sa Tv karticom Gigabyte U8000... I donio uređaj i spojio ga na tv, uključim antenu i sve, i upalim uređaj, upalim tv, i crna slika, pokušam otvoriti meni, ali ni to ne uspjevam... Naime imam neki Nikoj televizor, pa tko zna da li on to podržava... i prvo sam pomislio da je problem u anteni i prijemu, ali kao što sam već rekao na kompu sam preko te antene savršeno hvatao digitalni signal... vidno razočaran, otišao sam i u treću sobu i spojio uređaj i na treći tv, ovog puta u pitanju je bio Samsung... ali opet isto... I tako se ja sad pitam u čemu je problem s mojim televizorima?? Da li postoji neka stranica ili nešto di se može pogledati kompatabilnost tih uređaja i televizora?? ako bi netko mogao pomoći, bio bi zahvalan....
Goranbm je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno