|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Zadnjih 2-3 dana kad upalim komp u pozadini se svakih 10-20 sekundi čuje onaj klik zvuk kojeg koristi Internet Explorer kad se klikne na linkove i to, znat ćete na koji mislim Ne koristim IE nikad, imam Bit Defender, ne znam odakle je to u pozadini i kako da maknem U Bit Defenderu u "Mrežna Aktivnost" svaki put kad taj klik se čuje se pokaže i neka aktivnost... Šta je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vjerojatno si pobrao neko smeće koje koristi Internet Explorer, to šta ti nevidiš njegov std. prozor niš ne znači. Otvori Task Manager i ako tamo vidiš da Internet Explorer radi (ne mješati sa "obićnim" Explorer - om) je potvrda poviše rećenog. Ako je, navali na detaljni pregled i eliminiranje smeća. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima tu razno - raznih nepotrebnih updater - a, ja sve takve "pametnjakoviće" pogasim kroz opcije programa a ako ne onda manualno. Jedan od "tvrdoglavih" je updater za Javu i kad isključiš kroz njegove postavke on ostane pa ga treba manualno isključit. Sumljivi su mi (nezna se šta rade): - Everything.exe - kao neki search engine, ja bi brisao - Bonjour\mDNSResponder.exe - ako nisi sam stavio / koristio Apple iTunes onda makni - BHO: Google Toolbar Notifier - kog će ti vraga, makni - Toolbar: (no name) - {CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - (no file) - makni - Rainlendar2.exe - ako nisi inst. neki kalendar onda briši . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|