|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Google sketchup problem
Evo ovako,kao i što naslov kaže imam problema sa Google sketchupom(skratit ću na GS).Naime skinem ja danas GS jer bih trebao nacrtati nekakvu sitnicu ali manje važno..Skinem sa službene stranice GS-a instaliram lijepo bez problema, pokrenem isti program odaberem da mi mjeri u mm-a i kad ono odjednom komp se zaledi.Rekoh ajde...slućajno se desilo napravim hard restart probam drugi put,komp se opet zaledi na istom mjestu i to tako jedno par puta.Deinstaliram GS poćistim registry restartam komp skinem opet isti programn kad ono opet sve isto...... ![]() ![]() Već sam stvarno lud neznam više šta da radim komp danas prijepodne skeniran sa Malvarebytesom našao nešto ali uspiješno obrisao.Radi se o laptopu Acer Aspire T.3200 2 gb RAM itd uglavnom u konfiguraciji nebi smio biti problem. ![]() Dakle ima li itko ikakvih ideja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ako slucajno nemas instaliraj " .NET Framework version 2.0" ili probaj iskljuciti "hardware acceleration"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj sa starijom verzijom Sketchup-a jer se ponavlja isti problem!? http://sketchup.google.com/support/b...n&answer=60107 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hvala ti puno,iskljućih hardware acceleration i radi bez problema.A mucim se sa tim problemom vec tjednima...... Hvala još jednom!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |