|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
problem pri instalaciji xp sp2
problem za koji ne nalazim rijesenje na netu.. imao sam ubuntu instaliran, a kako win 7 nije mogao formatirati particiju ext3 u ntfs (ne mogu vjerovati ili sam ja skinuo krivi dvd) napravio sam to sa xp i samim time obrisao ubuntu.. instalacija xp krene, dode do prvog restarta i tu stoji.. znaci formatirao particiju u ntfs, windoze kopirale file na particiju, restart prvi i tu stoji.. i stoji.. press any key for boot cd/dvd.... nije stvar u sata driverima, sve je kao i inace kad sam dizao xp, nije greska u first boot device, second boot device, nista u biosu nije mjenjano, nista na kompu nije mjenjano dvd radi jer ubuntu live cd radi bez problema... u cemu je poanta? a win 7 nakon prvog restarta izbaci gresku disc error ili nesto (ocito krivo skinuto, da, na maloj brzini je przeno) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Standardni sata igrokaz, integriraj drajver za sata kontroler na install cd sa nLite, vidi Sticky |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
cemu sata kad ih nemam, i cemu sata na xp? a i kako je do sada sve normalno funkcioniralo prilikom dizanja xp na postojecem kompu? eh da, trenutno nema nijednog sustava gore, vrtim live cd ubuntu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jep potpis za ovo od Crasha.. Imao isti problem dok nisam "pobio" sve particije nije sljakalo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
upravo tako, morao formatirati i C i D i drugi hard E a problem je bio taj da su windoze neke file-ove kopirale ne D i to ih je jeb.. to sam vidio kad sam digao ubuntu live cd pa pregledao D particiju ukljucujuci i skrivene datoteke na doticnoj pariciji,.. hm trebao sam to sacuvati pa pregledati o cemu se tocno radi i koji je uzrok tome.. ugl formatirao tjekom instalacije xp-a i sve ok.. a hiren's boot CD, chrash ne znam sto da ti kazem, hvala na info za cd, fenomenalan je.. stvar rijesena.. hvala.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|