|
![]() |
#1 |
Sam's
Datum registracije: Oct 2008
|
Program za kreiranje ili dizajniranje "CD-a"
Pozdrav, Molio bih na pocetku odmah za razumjevanje moderatora da ako je krivo postavljena tema da ju premjesti jer stvarno neznam gdje bi ovo spadalo, a radi se os ljedecem... Znaci sjeto sam se jednog programa koji sam ja mislim bio iskopao prije iz onih CD-a iz casopisa tipa BUG, PC-chip, Enter itd. ugl program koji trazim bio je namjenjen da se od CD-a ili DVD-a napravi da CD kada se otvori(u My cmputer-u) ili se pokrene sam od sebe(autoplay) tada bi "izgled" bio slican kao sto je kod tih CD-a iz casopisa navedenih, znaci imas gore ponudjene, za izabrat Aplikacije, Multimedia, igre, zakrpe, utilyt ovako evo primjera. slike: Vidi ![]() Enter ![]() Bug ![]() znaci ja trebam program koji od CD-a napravi ovakav ajmo tako rec "izbornik" kao sto je u gore prilozenim slikama, ako ga netko zna, sjeca ga se, ima ga ili zna ime programa, link... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sam's
|
Hvala na prijedlogu kolega. Ako netko zna malo ozbiljniji takav program, u gore predlozenom(od strane FiZora) programu se uzimaju gotovi predlozci jel ima neki gdje imam malo veci "prostor" odnosno opseg mogucnosti dizajniranja istog recim o neke grafike kao sto sam gore slike stavio primjere kako bi trebalo izgledati. Znaci nest malo ozbiljnije, nemorate imati link ako znate naziv programa sam recite pa cu potraziti al ak imate link hvala na tome. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sam's
|
Ovo je riješeno može lock ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
mene ovo isto zanima, ali da ima autmatsku instalaciju. samo poklikam sta hocu, a on odradi kao obicnu ili silent install , samo da nemoram konstantno stiskati install, install ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|