|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne radi zvuk
Pozdrav svima i molim za pomoć.Rijeć je o zvuku,naime,kupio sam aux kabel kako bih sa kompa zvuk slušao preko zvučnika kućnog kina što evo i radi.Ali,nebi bio problem da sve radi,sad kad iskopćam kabel i ukopčam ponovno obične zvučnike zvuka nema uopće,odnosno jako je slab i čuje se lagano krčenje ali stvarno ga mogu čuti samo ako se jako napnu uši. OS je windows 7,a zvučna je integrirana neznam točno koja al uglavnom realtekovi driveri idu. e sad,naprijed na prednjoj strani kompa imam zelenu i narančastu utičnicu i aux kabel je sa zelene utičnice spojen na kućno kino i radi,a kad ga ukopčam u zelenu utičnicu koja je na stražnjoj strani kompa gdje su mi zvučnici uvijek bili ukopčani i sve je bilo ok onda ne radi.Sumnjao sam na drivere i pokušao reinstalirati ali nisu oni krivi jer imam dual boot sa xp pa bi tamo radio zvuk onda,jel mi otišla zvučna?Ako nisam nešto dobro opisao recite pa ću pokušati bolje,zahvaljujem svima koji će pokušati pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Znači na front panelu radi, a inače ne? Jel si probao čačkat po onom realtekovom control panelu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
tako je,na front panelu radi,a realtekov control panel sam cjeli prekopao...da li je možda windows 7 mogao sam nešto u biosu napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Aha,a možeš mi reći malo točnije kako bi to trebalo pisati,nisam baš expert? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne može dok ne daš sve potrebne podatke koji se traže od tebe!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Realtek ALC662 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - High Definition Audio Controller PCI ATI Radeon HDMI @ ATI RV635 - High Definition Audio Controller PCI Naziv matične ploče Biostar MCP6P M2+ Chipset na matičnoj ploči nForce6150-430 CPUID (naziv procesora) AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Evo,neznam jel dosta podataka? ako treba još podataka onda mi recite kojih... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.12.2009. u 00:33. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naglasio bih ovo: Citiraj:
Ta opcija ne postoji u BIOS-u.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pa evo problem je možemo reći riješen iako je za sobom povukao novi problem,kupio sam novu pci zvučnu karticu i isključio ovu prvu koja je integrirana ali nisam znao uštekati na novu zvučnu karticu žice koje su vjerujem od front panela i na svakom konektoru na žicama piše od koje je utičnice (mic,line i još nešto) al ne piše na zvučnoj kartici pa sam se bojao uštekati da ne skurim nešto.Uglavnom,nova je zvučna FM801A i trebao bih neku skicu kako uštekati konektore za prednje utičnice kompa,zahvaljujem na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|