|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
DVD Quadro 933 - Audio input?
DVI + Saphirre HDMI adapter = HDMI out sa zvukom, SPDIF out, 5.1 out --> P55 ploča) -->
Sve što mi treba, je: AUDIO INPUT na DVD-u ajd pls nekog ko zna malo više o ovom... (prilično mi hitno, provlačit ću kablove sa starim u subotu a ne znam koje) DVD ima: 1) 5.1 out - u upotrebi 2) component 3+2 3)HDMI 4)Optical --> input ili output?? 5)Coaxial Koji od ovih mogu koristit za input zvuka? (ako bi mogo spojit SPDIF out sa kompa na Optical NADAM se input na DVD-u to bi bilo rješenje svih problema) Da skratim prijašnji post...
El moguće kako spojit DVD Quadro 933 i moj sadašnji komp (HD4870--> DVI + Saphirre HDMI adapter = HDMI out sa zvukom, SPDIF out, 5.1 out --> P55 ploča) Sve što mi treba, je: AUDIO INPUT na DVD-u ajd pls nekog ko zna malo više o ovom... (prilično mi hitno, provlačit ću kablove sa starim u subotu a ne znam koje) DVD ima: 1) 5.1 out - u upotrebi 2) component 3+2 3)HDMI 4)Optical --> input ili output?? 5)Coaxial Koji od ovih mogu koristit za input zvuka? (ako bi mogo spojit SPDIF out sa kompa na Optical NADAM se input na DVD-u to bi bilo rješenje svih problema)
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 01.10.2009. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
malo mi je hitno pa bumpam
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Po meni , audio input u dvd-u ne sluzi nicemu,pa ne vidim razloga da ga i ugrade. Ali to je samo razmisljanje. Onda treba ugraditi nekakav selector u njega,da biras ulaz, i onda treba imati ugradjeno pojacalo, i onda se to pretvara u nekakav receiver ili malo mocniji dvd player. Ne vjerujem da sve to mozes dobiti za 300 kn. A mozda i nisam skuzio sto tocno zelis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To su izlazi, Copy - Paste iz specifikacija: , digitalni optički izlaz, digitalni coax izlaz, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
znam, zamijenim dvd- al ne mislim nešt za 600-700kn, nego samo spajanjem -->
"Po meni , audio input u dvd-u ne sluzi nicemu"
Na DVD-u je surround... nije mi bitan dvd, neg "kucno kino like" sustav koji ima dost dobar zvuk... i hoću koji god zvuk imam, ako mogu, spojit na njega... (znam da nije nešt posebno, al ne govorimo o komponentama par tisuća, neg par stotina kuna koje želim, hah... previše hoću od njih) el bi bilo ikak izvedivo da povežem komp i digitalni receiver u dnevnom sa tim DVD-Surround sustavom --> znam, zamijenim dvd- al ne mislim nešt za 600-700kn, nego samo spajanjem
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 01.10.2009. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kao sto sam rekao, posto dvd playeri nisu zamisljeni da share-aju zvuk s nekog drugog uredjaja, proizvodjaci nisu imali potrebe ugradjivani bilo kakav ULAZ u uredjaj. Za to postoje pojacala,receiveri ili neka jeftina "home cinema" kompletna rijesenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|