|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
OT: Pleksiglas
Dakle, OT je iz prostog razloga jer ga ne trebam za modding ni nista slicno, nego za jednu pregradu u sobi. Buduci da se 90% modova temelji na tom pleksiglasu, zanima me gdje ste ga kupovali i po kojoj cijeni. Eh, da, pleksi bi trebao biti neproziran/zamucne ili s nekum "reljefnim" uzorkom (kao sace, recimo). Postoji li u boji? Radi li netko to po narudjbi, tj. reze li po mjeri i pjeskari (jel se i pleksiglas pjeskari, znam da se staklo) ili boja? Surfajuci po Pevcu/Bauhausu/Gramatu i slicnim ducanima, skoro me slag strefio kad sam vidio da dva kvardata kostaju preko 600kn (a meni, trebaju skoro 3). TIA.
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ima neki materijal koji se zove leksan ili lexan. Nisam siguran. ALi pogledaj dali ima negdje tako nesto kupiti. Milsim da je duplo jeftniji od pleksija. Ako griješim slobodno me ispravite ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ima ga u Novoj Formi u Selskoj ulici, ali je cijena možda još i veća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
EDIT:moj 100-ti post : goood :
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Hvala svima, u medjuvremenu sam saznao za ovu firmu sto je rendula spomenuo, no isto tako su mi rekli da rezu po mjeri, pa platis koliko i uzmes (u onim Bauhaus/Pevec/Gramat kombinacijama morao bi sam rezat i bacit pola pleksiglasa).
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
U Novoj Formi ti fakat sve mogu napravit. Budi ljubazan i mozda cak dobijes for free...znam jako dobro tu ekipu
![]() |
#8 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: OT: Pleksiglas
potrebno napraviti podjele po visini. -->
Boje: ima ih u raznim bojama, manje prozirni su nešto jeftiniji od onih prozirnijih. Koliko znam plexi se ne pjeskari (nema potrebe pošto ima svoju zamučenost) Lexan je skuplji od plexija (radi se o dvostrukom sloju sa pregradama i ispunom od zraka) debljina oko10mm Citiraj:
Boje: ima ih u raznim bojama, manje prozirni su nešto jeftiniji od onih prozirnijih. Koliko znam plexi se ne pjeskari (nema potrebe pošto ima svoju zamučenost) Lexan je skuplji od plexija (radi se o dvostrukom sloju sa pregradama i ispunom od zraka) debljina oko10mm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
E da, leksan može ići u komadu, bez podjela.... |
![]() |
![]() |
|