|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
slusalice oko 200kn - NE MP3
Da, znam. Jedna od onih "svaki mjesec jedna" tema. Ali u searchu najzadnji topic je iz 2008. Dakle, imam laptop, znaci onboard zvucnu. Treba mi nesto da mogu slusati glazbu i gledati filmove. Mikrofon ne zelim. I moraju bit udobne. Inace znam za one sennheiserove hd modele za oko 200kn, ali vidio sam i Koss. Sad, znam da se dosta hvalilo in-ear kossice. Kako stoje ove velike slusalice? Ima tko iskustva? da se sasvim lijepe nabavit u Linksu za ispod 200kn...
![]() |
#2 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
uzmi senn. Hd201 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala. ALi bas sam na ovom forumu citao kako su te slusalice slabe za laptope, da budu najbolje tek spojene da dobru zvucnu ili kakvo pojacalo. Vidio sam u vemilu Philips PH-SHP2500 za ne tako punih 140kn. Ako nije neka velika razlika, odnosno ako hd201 nece napravit veliki kvalitetni odmak na laptopu, radije bi uzeo jeftinije. Ima netko iskustva?
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala. Upravo sam u RIjeci na nekoj nevjerojatnoj akciji nasao SHP 2500 na 99 kn, i mislim da cu te uzet. Makar bile uzasne, za 99 kn cu prezivit. Nikad nisam imao bolje slusalice od Kvarka jer su mi do sada zvucnici bili primarni. Tako da mislim da ce biti pozitivna promjena u svakom slucaju.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
ma super ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|