|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
NOD32 3.0 Business - brisanje datoteke iz karantene
ovako imam slijedeci problem skidao sam igru combat arms koja je sluzbeno besplatna na stranici gamershell od 850MB i desilo se slijedece zadnjih 2sekunde jednostavno je nod32 podivljao i otkantao mi taj combat arms u karatenu na C disk gdje inace trpa ostala smeca, e sad problem je slijedeci sta taj combat arms uopce nesadrzi virus niti nekaj trece jer su vec frendovi skidali i sve je bilo u najboljem redu e sad meni je bezveze zauzeo disk na kojem je bilo tada prostora od 2.5gb sad imam sve 1gb i nesto gdje ga je nod32 otkantao da to maknem/izbrisem jer inace negine mi reinstalacija wind kad vec sad imam bezvezno zauzece diska, inace je nod32 instaliran na C disk, i trazio sam ga rucno i nisam ga uopce nasao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Karantena?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ccleanerom pocisti particiju
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
heh, hvala na pomoci no bio sam svejedno prisiljen instalirati nove wind jer mi nije uopce htio raditi combat arms, i primjetio sam da su mi se nes wind opcenito vukli vec poduze vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|