|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne puni bateriju na ThinkPad T60
Znači uzeo T60 na eBay-u, lik napisao da baterija ne valja, pa sam odma uzeo i drugu bateriju. Koju god bateriju stavim treperi mi narančasto indikator za bateriju kao da bateriju ne valja, ali mi prvu počne punit i nakon 2 sekunde javi da nevalja, a za ovu koju sam naknadno uzeo u Power Manager-u stoji "No activity" i ne puni ju uopće. Zanima me da li netko zna kako provjerit da li je problem s baterijom, punjačem ili matičnom? To mi je bitno da znam s kim preko eBay-a riješavati da mi vrate lovu. Ako možda netko blizu Pule (cijela Istra dolazi u obzir) ima T60 ili R60 pa da se nađemo i probamo zamjenit bateriju i punjač samo da znam u čemu je točno problem. Hvala na pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemoj tako "probavat" jer ako je u komi sklop za punjenje možeš sredit ispravnu bateriju. Rađe nađi neki servis da ti točno detektira situaciju, po mogučnosti ne ovi šta odma bez otvaranja kažu da nevalja mobo a ni otvorili ga nisu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo riješio sam "problem". Nakon dva dana raznih pokušaja sam ispraznio bateriju do kraja, uključio punjač i ostavio preko noći i napunio bateriju. Evo već dva sata radi na bateriji i kaže da će još sat i 15 min držat baterija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|