|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Računalo ne zeli ugasit
Događa mi se to da kad u windowsima idem na turn off opciju, ono se resetira. Ne mogu ga ugaist ako ne pritisnem na gumb. Inace, formatirao sam ga i nakon nove instalacije windowsa opet ista prica. Imam Asus P5P43TD maticnu plocu i skinuo sam novi update za bios, ali nista. Pomozite ako znate... HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi sve wake on... opcije u BIOS-u pa probaj opet...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tu ti onda ne mogu pomoći, naći upute i vidi gdje se nalazi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
da nije u pitanju win7 ?? Slučajno sam vidio na njihovom (asus) forumu da je netko imao problem kao ti... win7 ima (je imao, ne znam sad jel riješeno) nekakv bug zbog kojeg postoji taj problem s asus pločom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
nakon toga san instalirao win xp 64bit. ali i prije i sada mi je ista stvar. proceslja san sve upute neznam vise sta da radin. mozda je ploca u kvraru...neznam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ne mogu vjerovat da nitko vise nema rjesenje ![]() |
![]() |
![]() |
|