|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moto GP 07
instaliro sam igru i pokreno i sve je to dobro. detalji na high i sad kad igram igra mi koda preskace. imam 40FPS i odjednom spadne na 15FPS to samo u nekim djelovima staze. ali zasto mi se to desava. neznam kako da vam objasnim. ono igras igras pa onda kao da preskoci pa nastavi. naglo mi padaju fps-i. a inace igrom sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Na žalost, trebaš bolju grafičku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
kad se ne odvojim od vozaca u prvom krugu onda mi steka. i drugi krug kad vozimo i ponovno tuda prolazimo ono jos se nisam odvojio ona nesteka.samo prvi mi krug steka vozi times treals ili race. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Za razliku od odličnog motoGP2 ( usput kopirao sam cockpit.ark iz GP3 u GP2) Moto GP2007: 1. katastrofalan zvuk - jesu li ti programeri ikad čuli npr.SuzGSXR1000 ili KavZX10R na cesti 2. nizak FPS zbog kojeg se nema dobar osjećaj za proklizavanje itd. a i samo kretanje (fizika) motora je puno bolje rješeno u GP2 ( koristim 100% simulaciju ) 3. Loša izrada staza npr. usporedite Istambul u TOCA3 DTM, glatkoću izvođenja, osjećaj za brzinu i izgled staze - u motoGP2007 imam osjećaj da vozim karting na 250m dugoj stazi 4. Snagu procesora troše na gluposti tipa helikopter, njihanje zastava, publika - ja inače igram samo TIME TRIAL kako mi nebi smetali glupavi protivnici - koristim motoGP2 kao simulator za vježbu 5. grozan kokpit i pesperktiva pogleda - u motoGP2 koristim pogled gdje se naginje staza a ne kokpit Znam baš sam ga ... ali muka mi je kako zas.... Ova igra treba veeeeliki patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Odlična igra, motori su izvrsno odrađeni i posebno mi se sviđa što postoji mogućnost kupnje djelova za motor. Zvuk - odličan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|