|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Zalman CNPS10X Extreme
Dali je netko od Vas imao iskustva sa navedenim ventom? Nisam nikada koristio Zalman ventove pa ne znam kakvi su.....a ovaj izgleda dosta dobro, samo ne znam dali i tako dobro hladi te dali je "bucan"....ili uzeti neki drugi? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.177 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Uzmi TRUE, provjereno dobar ![]() Za Zalmana imaš temu na forumu pa si škicni malo: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=148111
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Taj Zalman je preskup (isto ko i truljo)
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Bolje za te pare uzmi Megahalemsa pa si sam izaberi ventilator(e). Ja sa Zalmanovim ventilatorima nikad nisam baš bio zadovoljan u pogledu tišine. Ili za 50-ak KN više imaš H50 ako te zanima vodeno.
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gledao sam review koji je linkan u onoj temi... Ja volim zalmane ali ovaj je uvjerljivo PREGLASAN za tu lovu, bolje je uzeti dedicated pasivni tower i neki adekvatan ventilator sa strane...
![]() |
#6 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tema o cooleru već ima ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=148111 Inače, odličan cooler, malo skup, but it will get the job done. Među najboljim zračnim hladnjacima je
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Govorimo o High-end kulerima a ne o frizerki Dizele... True je dobar,stovise odlican,isli su polovni za oko 350kn,cak i ako novog nades za 450kn jos uvijek ok cijena,ako trazis hladnjak takvih gabarita,vidim da imas Amdjca X2,pa mislim da bi ti ipak bio truljo overkill,cak i mugen2 bi ti bio previse,neki DHT kuler bi ti bio oke i za vece taktove...Al ono,ako oces nadogradit kasnije s nekim mocnijim X4 procem,go for it ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Uvijek je bolje ulagati u svoje zdravlje nego u zdravlje komada silicija. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Tako je, bolje se za te pare zapiti k'o zvijer u lokalnoj birtiji i s vremenom zaraditi cirozicu đigerice i onda si najzdraviji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premuim
|
Dizel, pusti ih... Nek kupuju sto zele kad vec imaju para... Jednom ce doci u nase godine... hehe... (da, imam 17 god, ali se ponasam odraslije i zrelije od puno ljudi ovdje) Idemo mi svoju lovu trosit na zenu, ekipu i piće... Znam da si ti uvijek za takve stvari... @win32 Ak vec imas para, uzmi si TRUE, obicni, crni... svidjeti ce se... punoo je bolji od zalmanceka... i usput ulazis u klub clockera/sminkera tu na forumu... a budu i preformanse dobre... mozda ti se i isplati...
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
TRUE se uzima onda...TNX ekipa.... ![]() A sto se tice CPU-a.....hehehe....pa nece vjecno Phenom II biti u kompu, a uz to bih htio i na njemu smanjiti temp. i jos ga malo OC da radi stabilno. Nego, netko je spomenio vodu....mozda bi bilo bolje ulozit 100-njak kn. vise za vodeno i bok. Samo jos jedno pitanje....gdje onda kod nas ima za kupiti kvalitetni djelovi za vodeno osim onoga u hardveraju? BTW nisam znao da postoji tema pa je modovi mogu premjestit ili nesto....a i cudno mi je da tema ide na OC forum, ali ok....
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 30.09.2009. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premuim
|
To sto su ovi gore spominjali je ovo: http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=155024 to je jeftino vodeno... ali, nije bas nesto ucinkovito kao normalni sistemi vodenog koji kostaju oko 2000 kn... a tak sta se nabavlja preko trznice ili vani..
![]() |
#16 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|