|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Vrijedi li garancija bez stock coolera?
Mene zanima da li u slcaju kvara procesora, kad se on nosi na garanciju da li mora na njemu biti stock cooler?? Htio bih pokloniti jednoj osobi svoj stock cooler, jer joj je potreban, a neću biti u mogućnosti uzeti ga natrag radi garancije, ako je potreban... pa ako netko zna ovu informaciju... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A sto bi se na Intelu moglo pokvariti? To stvarno trebas biti umjetnik da izvedes... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je procesor kupljen sa stock coolerom (99,99% da je), onda je on i potreban za ostvarivanje garancije. Iako kolega dizel ima pravo jer je proc zadnja stvar koja će se pokvariti u prosječnoj konfi, nije nemoguće da proc skvikne. Ako ti baš treba cooler, masa ljudi na ovom forumu ima po nekoliko komada u ormaru i rado će ti ga prodati za čevape i pivo ili pokloniti.
![]() |
#6 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nije. Kad sam kupio Q6600 kupio sam ga s garom al bez kutije, kulera samo papir od gare.Nazovem lika u hgspot i kaze naravno da imas garanciju. On ima serijski broj racuna i serijski broj njega (proca).I jos je rekao ti imas garanciju za proc a ne za kuler tako da.eto samo prenosim sta mi je rekao lik u zgb servisu kad sam ga zvao.
![]() |
![]() |
#7 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
vjerojatno si kupio tray, a ne box. http://www.techenclave.com/cpu-mobo-...pu-108956.html http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=56162
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da Intel u zadnjih par godina nije prodavao tray proceve. Za AMD znam da je dilao Athlone64 BE bez coolera (npr. 5000 BE).
![]() |
#10 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
khm, vijest je datirana 3.2008, nije baš toliko stara Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=103929 Citiraj:
Jer znam da su ljudi imali problema i oko žute naljepnice od MSAN-a, ako im je otpala sa kutije, pa im ponište garanciju ![]() a kamoli ne ako nemaju ni kutiju ni cooler, (a pričamo o box verziji).
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 10.09.2009. u 16:16. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() i btw, nitko normalan te nece trazit kutiju i box cooler od proca kad ides reklamirat. to se sigurno neki mlatimudan naso pravit pametan jer mu je bilo dosadno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() ....mislim da sam na AMD kutiji od zadnjeg cpu-a(iz ve-mil-a) pročitao da jamstvo na cpu vrijedi samo ako ugrađuje ovlaštana osoba....hm po tome ispada da moje jamstvo ovisi o volji prodavača |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|