|
![]() |
#1 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
SAPPJIRE X800XT PE sa newsa...
Zna li mozda netko nesto vise o ovome jerbo neki lik prodaje to cudo za 3520 KN, nick mu je Goran. Tu nesto smrdi jer u Njemackoj kosta 599 ojra. Pardon, prodaje vise tih cuda i jos dava kolicinske popuste. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da, ak kupiš više od 4. Čovjek toga doma ima vjerojatno punu garažu. Ko Delboy Trotter !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
neznam al tu nesto smrdi ![]() ![]()
![]() |
#4 |
act of God
|
Trebalo bi covjeku pri kupnji traziti fotokopiju osobne tako da si miran. ![]() A lik jos daje godinu garancije ako ti proda sa sajlenserom gore. (+170 KN)
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma daj zaboravite tog lika, valja frajer 100 na sat, zvao ga frend za neku 9800pro sto je prodavo i ovaj mu tam neke bajke isprico da u biti ne prodaje tu grafu nego X800XT PE koja je u biti modana tamo pitaj boga sta..... ma uglavnom patka ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Upoznao sam tipa jednom, prodao sam mu Zalmana 80C ![]() Još mi se nije javio za MFC1 kojeg sam zagubio, a baš sam se potrudio da ga nađem (tnx killer). Uglavnom, ako dobro kužim, tip je modao X800Pro VIVO koji se daju modati u X800XT flashanjem odgovarajućeg BIOSa te ih prodaje po višoj cijeni. Moguće je da ih je kupio vani pa prošvercao i dobio natrag Mwst. Na istu foru je prodavao 9800Pro R360 čipovi) modane u XT kao 9800XT sa 128 mb. Uglavnom, kako mi se čini, tip je jako dugo na newsima i nisam vidio da se netko žalio na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja od njega kupio 6800Ultra zapakiranu sa garancijom normalno kod njega. OK je tip
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Najbolja ijena u maloprodaji vani je 450€ ... tako da ovo sa 600 € ne drži vodu ... Mislim i ja sam Goran ali ne taj ![]() OK je tip ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|