|
|
Rezultati ankete: Koje kućište da si uzmem? | |||
haf 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 48.84% |
cm 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 51.16% |
Glasači: 43. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Coolermaster HAF 922 ili CM 690...
do sutra se moram odlučit jer mi frend ide u ameriku pa će mi donjet kućište od tamo za manje para naravno ![]() dajte mi molim vas pomozite koje kućište da uzmem...čuo sam da se kod cm 690 stranica počne savijati što mi se nikako ne sviđa... ![]() ps.molim da vas što više odgovori kako bih se lakše odlučio,hvala vam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
a baš ja neki dan htio otvoriti ovakvu temu ![]() ![]() po meni CM690 je funkcionalniji, praktičniji HAF 922 bolje izgleda i onak je više "gamerski cool" ![]() CM690 je jeftiniji, barem kod nas nego reci ti frendu da kupi i donese oba kućišta, a ono koje tebi ostane odnosno bude višak ću ja otkupiti ![]() ja glasam za oba a ako se baš moram odlučiti za jednog onda neka glas ide za funkcionalnost |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
CM690 je odlično kučište ali po ničemu se ne može mjeriti sa HAF-om, niti prozračnosti, ni funkcionalnosti, ni mjestu unutra, o kablovanju da i ne govorim. Jedini + koji 690 može imati naspram HAFa je manje napadan izgled, ako to nekome odgovara.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Haf mi je osobno jedno od najruznijih kucista u ovoj i susjednoj galaktici
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|