|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
CQB FPS-ovi - preporuke?
Dakle jel mi mozete preporucit nesto osim COD4? fps u nekom modernom antiteroristickom okruzenju... al realno, ne neka svemirska oruzja, kiborzi, specijalni stitovi, ovo ono... cisto swat/delta/ovo ono fps... COD4 mi je do jaja al obzirom da sam to presel vec par puta htio bi nesto novo... solo player, trenutno nisam zainteresiran za online... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
jesi proso SWAT 4 i ekspanziju The Stetchkov Syndicate? ne pada mi na pamet nista novije, kad su ugl sve sami SF shooteri ili WW2 EDIT: sjetio se novije, ARMA 2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
np, nego sjetio sam se jos jedne, isto mal starija ko SWAT, zove se Close Combat: First to Fight to sam prije picio i bila mi je bas dobra, naravno nije kao COD4 ali u to vrijeme je bila dosta dobra ratna igra eto, bar tih par probaj dok cekamo 10.11. i Modern Warfare 2 ![]()
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ghost Recon : Advanced Warfighter . I prvi dio i nastavak preporučam. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|