|
![]() |
#1 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Tražim mišonju s niže smiještenim thumb buttonom....
Naime,priča već nekima poznata,bio sam preko 7-8 godina zadovoljni korisnik Logitech Dual Opticala. Par reparacija,otvaranja čišćenja te nakraju reparacija i lemljenja otvorenih rana na cordu.....ostavilo je sve danka i nažalost blago u gospodinu sam odlučio ubit njegove muke prije par mj i našo jeftinu zamjenu u vidu MSI Starmousea 501.....isti K kaoo Cybersnipa,Predator i to....saom drugačije složen. Na miš nemam preveć zamjerki,imam samo jedan problem. Hebeno sam se navikao na onaj thumb-button kod Duala,smiješten u samom ležištu palca. NIje bilo potrebno premještat palac da bi bashnuo nekog kundakom od tanđare,reakcijski instiktivno u milisekundi se to dešavalo ![]() Gledam malo,svi noviji imaju po dvije tipke(pa se zna desit da ih opalim skupa) smiještene IZNAD ležišta za palac. Ja vas pitam jel ima koji miš na tržištu s thumb b. ko što je bio na Dual Opticalu?....u ležištu za palac Eto i slike s ovog sajta da se vidi o čemu pričam ![]() http://pcekspert.com/jpg/articles/DualOptical_1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Gledam bas s cordom hebeno zgleda i thumb je tamo di mi pase.....ce 1600 dpi-a bit dost za cod? S obzirom da halam sad na 2400....znam da nije tolko baš bitno al ajd,idemo u sitnice. latencija je valjda rijesena s kablom......izgled je i dan danas njam,brijem da ce bit on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
sta nije mx1100 wirless? a oni nisu bas za fps igre preporucljivi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pazi - nisam ti baš siguran da se komunikacija odvija na 2 načina kod mx1100, tj može biti da ti je žica samo za punjenje, tako da ako misliš da ti wireless miš snizuje skill i headshot potencijal, onda obrati pozornost na to. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|