|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Epson DX 4400 Problem
Imam problem sa ovim printerom. Kod pritanja teksta na svakih 2cm mi zabrlja ispis odnosno ne napise sve nego onako isprekidano i slova se ne vide dobro. To se dogadja samo kod crne boje ostale rade normalno. Potrosio sam dvije crne bojee na ciscenje ali nikako da proradi kako treba. Kada kopiram i printam kao sliku sve je ok ali tekst nikako. Ima li pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Imam "bolji" model iz iste serije, DX8450. Uglavnom isti problem kao kod tebe s time da meni i preko slika izbacuje žute linije. Kupio sam set originalnih boja i gotovo ih kompletno potrošio na čišćenju mlaznica, a printer korisitm gotovo svaki dan tako da nije moguće da se boja osušila. Danas sam ga odnio na servis. Ako se problemi sa ispisom ponove ide u smeće i kupujem nekog Hp-a, s njim nikad nisam imao ovakvih problema. Napomana da je printer star dva mjeseca i do sada je isprintao nekih 120 stranica. edit: Ako printer nije pod garancijom odnesi glavu printera nekome tko ima ultrazvućnu kadicu na čišćenje (npr. nekome tko popravlja mobitele). Zadnje izmijenjeno od: Doom. 20.10.2008. u 18:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
odnesi u servis da ga očiste (možeš i sam ako znaš što radiš) trebalo bi koštati oko 50 kn, tako je bar mene koštalo za epson c66
![]() |
#5 |
Apsolvent
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav, ne znam da li si riješio ili nisi problem sa svojim printerom. No meni se to dogodilo samo jednom i riješio sam bez većih intervecija u servisu. Naime ja sam to riješio na sljedeći način: Otvorio sam novi prazan word dokument ctrl+p za kao za printanje, i u tom prozorčiću sam otvorio Properties > Maintenance > Nozzle check . Onda printer ispisao probnu stranicu pa sam usporedio sa sličicom na ekranu, primjetio sam da je isprekidano. Tada sam u istom prozoru pokrenuo Head Cleaning . I to je na mom upalilo i to je to. P.S.: I ja imam isti model ko ti. --- Nego da ne otvaram novu temu, s istim tim printerom sam primjetio jedan problem i to kod obostranog printanja, evo ovako kad želim nešto printati obostrano postupak i sve ide, i nakon što okrenem papir na drugu stranu pravilno kako mi je prikazano na skici. Kad gledam prvu stranicu teksta normalno se čita, ali kad okrenem druga stranica bude okrenuta naopačke pa je potrebno okrenuti list papira. Da li se itko ikad susreo s takvim problemom? Naravno ukoliko "prevarim" printer pa mu ne zadam da printa obostrano pa ispišem samo prvu stranicu, pa taj list okrenem na drugu čistu stranicu s tekstom naglavačke i zadam da mi ispiše drugu stranicu on ispiše i tekst je s jedne i druge strane čitljiv bez okretanja papira naglavačke da bi dotična strana bila čitljiva. Ovo zadnje nije riješenje jer ipak za obostrano s vremenom imam za ispisati ohohooo. ![]() Vrlo vjerojatno se negdje neka opcija isključila samo ne mogu skužiti koja. Jer je do prije par mjeseci bilo sve super. Prvo kad sam to primjetio, baš sam ispisivao ppt te sam si protumačio da je autor u samoj ppt prezentaciji nešto promjenio odnosno zabranio. No ali sad sam bezvezni tekst pokušao ispisati obostrano i zaključio sam kako je ipak to do printera. Ako netko može pomoći bio bih vrlo zahvalan.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
pozdrav,
imam epson dx4450, do sad je radl savrseno.. trenutno imam problem kod ispisa, zapravo ispis je savrsen jedino sto se sa njim pojave i neke linije (samo plave) ![]() pr, ako na wordu napisem "as" ispod toga ce se pojaviti ta linija priblizno iste duljine kao i rijec as. zna li netko o cemu se radi i kako to uklonit?! zahvaljujem! ![]() ps. oni alati koje nudi printer se cine beskorisnima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|