|
![]() |
#1 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Kompresirati video?
Napravila sam video slide show sa fotografijama i glazbenom podlogom. Fotografije su tezile oko 3,5 MB, slicno i audio file. ACDSEE je odradio slide i zadovoljna sam (sejvala ga u .avi) i sada imam pretezak file...cak 1.75 GB!!! Traje oko 2 i po minute , a rezoluciju fotografija sam odabrala 800x600. Kako kompresirati file za objavu na net, npr. You Tube? Kojim programom? Jel .avi problem? Slaba sam sa video fileovima pa molim pomoc! Zahvaljujem unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
VirtualDub - učitaj .avi fajl, odi na Video - Compression (odaberi željenu kompresiju, preporuka za x264 (najlakši ali ne i najbolji način (dodaje hrpu nepotrebnih stvari) je dodati ga instalacijom codec packa (npr. K-Lite Codec Pack), njega i ostatak ekipe ako ti on neće odgovarati) i ponovno File - Save as AVI file. ![]() *ili se stvar može odraditi sa "amaterskim" video-konverterima tipa Xilisoft, ali tamo postavke nisu bog zna što bogate |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Hvala svebee. .. U meduvremenu sam pronasla Ashampoo Movie Shrink & Burn (v3.02).. i skidam evo. Pa cu pokusat s njim..a ako ne onda VirtualDub. Hvala..pa javim rezultat! ![]() edit: uspijela sa Ashampoo Movie Shrink & Burn! I to na 6mb! ![]() svebee..hvala opet. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Female. 29.09.2009. u 22:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|