|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
čišćenje glave printera - dali razmontirati i glavu?
odvažio sam se na prčkanje po printeru, i razmontirao sam ga do glave. tu mi je malo zapelo, vidim da mogu iščupat glavu iz nosača ali zbog nečega ne ide, pretpostavljam zbog flat kabela. kad i ako prebrodim ovaj problem, dali razmontirati i glavu, tj šta se ima za očistiti unutra? ja sam sad par puta prelio glavu sa alkoholom i onda to obrisao i tu se cijedilo svih boja, sad neznam dali trebam šta "unutra" radit. poslikao sam glavu, pa mi vi recite šta dalje. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Inače, obično se kaže o kojem modelu printera je riječ. Ne znam koji je ovaj, al na pixmi 4000/4500 isto kad odšarafiš glavu malo zapinje. Mrvicu sile i odvoji se. Bude unutra još boje. Ja sam svoje glave natapao u alkoholu preko noći, plus što sam utore za tinte ispirao alkohlom sa špricom, pod pritiskom. Tu bude više boje nego u glavi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
u žurbi nisam napisao model, sorry. radi se o epsonu c86. strah me da ne strgam flat kabel, jer se onda mogu yebat. probat ću sutra popodne, možda još netko uskoči sa nekim komentarom. i onda kako kažeš - natapat u alkoholu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Meni je na Epsonu cjelonoćno otapanje glava u alkoholu pomoglo....printa k'o novi nikakvih preskočenih redova ili slično.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|