|
![]() |
#1 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Molim savjet za kućište i za napajanje
KUĆIŠTE: Cooler Master HAF 922 -ovo kućište kupujem ovih dana sigurno i sad me zanima koja marka ventilatora je najbolja za uzet za protok zraka u i iz kućišta? jer se mogu dodat 2 venta od 120mm i još jedan u kućištu pored napajanja za još bolju cirkulaciju zraka na ljevu stranicu od kućišta i to bi si stavio da budu intake ventovi.još jedna stvar,ova stranica od kućišta di je otvor za ventove stavit nema filter za prašinu,sad bi si ja napravio homemade filter za prašinu ![]() ![]() ![]() PRocesor: Intel pentium 4,3ghz imam sad ali ću sad za par dana kupit Intel Core2duo e8400 3ghz-naručen danas,dolazi mi drugi tjedan ![]() ![]() matična: asrock conroe e1333 sata 2 grafička: club gf 8800gt rami: 2 x 2gb kingmax (mislim da je 800mhz,nisam siguran) = 4gb ram hdd: seagate 160gb 7200rpm,mislim nadogradit vjerojatno još 1 hdd od 500gb od seagatea ![]() napajanje: Chieftec power supply 550W dali će ovo napajanje bit dostatno da drži novi proc koji mislim uzet i ostale komponente,i još za par mjesec mislim nadogradit grafičku,uzet ću gtx260 ili nešto tako ![]() ps.srry ako je bilo pravopisnih grešaka,nije mi se dalo ispravljat ![]() hvala vam na bilo kakvoj pomoći ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 03.09.2009. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Napajanje ce ti bit dovoljno za tu konfu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš Seagatea i uzeo bi još jednog? Reci da se šališ. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431
![]() |
#5 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
ja imam seagateov hdd koji je već star oko 3-4 god i radi besprijekorno ![]() ps.pogledao sam thread taj,provjerit ću koji firmware ima kad budem kupovao i koji je model točno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
HAF je dobro kuciste i mogu ga preporuciti, a sto se tice filtriranja najlonkom nikako ![]() unistit ces protok zraka. Znam, jer na mom Antecu1200 tvornicki filteri je*u protok zraka a kamoli ne nesto gusce poput najlonke... Napajanje ti je dovoljno za taj proc i buducu grafu, samo za cooler neznam. Javi koji je model.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() Zalman CNPS 8000 evo i link od hladnjaka http://www.zalman.co.kr/ENG/product/...ad.asp?idx=163 ![]() ![]() iXBT Brand 2008 – Choice of Readers The Best of 2007: X-bit Labs Reader’s Choice Awards ![]() na ovo pitanje mi niko nije odgovorio... Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 03.09.2009. u 21:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Kupujem gigabyte-ovo kućište iSolo 210. Malo mi skupo al j**eno izgleda. Mislio sam uzet Corsair 750 jer ide gtx 260 pa ću vjerojatno brzo uštediti za SLI. Što mislite, preporučujete li za te novce neke druge opcije? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Corsair 750? Ako mislis imati 2x GTX260 u SLI-u, dovoljno ti je 500w... Sto se tice kucista, mislim da se za cca 700-tinjak kn koliko taj điđibajt vridi da naci dosta bolje kuciste, tipa ovo: Cooler Master HAF 922 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Napiši ostatak konfe jer mi je taj tvoj SLI nešto sumnjiv. Cors 750 je prejak i za SLI.
![]() |
#13 |
Premium
|
Vidis da jos nema SLI.. Citiram: "Mislio sam uzet Corsair 750 jer ide gtx 260 pa ću vjerojatno brzo uštediti za SLI" To napajanje je cisti overkill za 2x GTX260 i da ne znam kakvog quada ima... Jedan HX520 bi IMHO bila dobra kupnja s time da uzme drugu grafu, ako ne onda i VX450 moze drzati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Shvatio sam ja da još nema SLI, ali je pitanje ima li ploču koja podržava SLI i procesor koji će taj SLI moći hraniti podacima. Zato mi je SLI sumnjiv.
![]() |
#15 |
Hala Madrid!
|
nakraju sam dobio još bolji procesor... ![]() krivo su poslali pa sam dobio E8500 umjesto E8400,al dobro ne bunim se ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|