|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Kako podesiti bluetooth? (ako se moze...)
Pozdrav! Prastari mob N6600 i CR31S-W, upareni su i vide se no sa moba ne mogu poslati datoteku tocnije nece biti primljena ako prvo ne ukljucim "receive a file". Pokusao sam instalirata neki PC suite ali zapne na povratnoj informaciji sa moba. Neko vrijeme cu morat imat tu staru kantu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobrodošao na PC Ekspert forum! Na koju 6600 misliš, smartphone ili dummy? Ne znam koji bluetooth modul imaš u notebooku, ali potraži postoje li WIDCOMM driveri za njega. Sony je jako škrt s informacijama...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na dobrodošlici @domy_os ![]() Eto ovako, to ti je 6600 izašla prije nekih 8 godina (ona prva) a koji je modul u notu pojma nemam. U device manageru stoji da je to generic bluetooth adapter i Microsoft bluetooth enumerator. To meni ništa ne znaci ali možda tebi da. Nadalje, skinuo sam Btw ali ne ide nadogradnja… kontaktirati proizvođača bla, bla. Not nije moj, frend mi je ostavio taj Sony na neodređeno i otišao na more pa se sad patim s njim (do sada sam uvijek prčkao po stolnoj konfiguraciji). Nikakve instalacijske CD-e mi nije ostavio, netko mu je stavio W7 umjesto Viste i sad sam ja u … tu gdje jesam. 1. Note i mob se međusobno vide 2. Sa nota na mob datoteke šaljem bez problema 3. Sa moba mogu poslati jedino kad je note u statusu „receive a file“ Ako možeš pomoć a da se previše ne opterećuješ zahvaljujem unaprijed, meni su ti antikviteti već živce požderali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pitam čisto informativno koji mobitel je u pitanju, to ovdje nije previše bitno. Problem su upravo ti Microsoftovi generički driveri. S WIDCOMM driverima bi dobio puno više mogućnosti i upravo to automatsko primanje fileova, između ostaloga. Kad si već u device manageru, napiši hardware ID pa ćemo po tome vidjeti o kojem modulu se radi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Skinuo sam sve drivere ali instalacija ne prolazi jer "nema" plavozubog! Definitivno odustajem od ovog beznadežnog pokušaja. @domy_os iskreno zahvaljujem na trudu i dobrim namjerama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|