|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Asus P5WD2 Premium i BSOD tijekom formatiranja HDD-a
Imam poteškoča sa tom pločom, na friško sam instalirao XP SP3 i tokom rada računalo se samo od sebe resetiralo. Sada sam ponovo krenuo instalirati XP SP3, krenuo je format (ne quick) diska i došao do 100%, nakon toga se pojavio plavi ekran i jedino sam ga mogo resetirat. Što bi to moglo biti? I kako se flasha BIOS a da nije preko asusovog updatera iz windowsa? ploča - p5wd2 premium CPU - P4 3.0GHz 3GB DDRII ATI Gecube X800XL 512MB RAM diskovi 160, 200 i 750 GB (sata) 2 X DVDRW (jedan preko IDE a drugi SATA) Zadnje izmijenjeno od: marko1303. 09.09.2009. u 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
prevrti memtest prije svega, i provjeri jesu svi kablovi dobro upiknuti (jos bolje, zamijeni ih). neispravan medij, neispravna optika? fleshati mozes jos i preko flopija, neda mi se objasnjavati jer je to mislim najstariji nacin - i imas opisa na netu mali milijun. daj si truda malo ![]() i da, ocekuj lokot na temu uskoro jer nisi napisao cijelu konfiguraciju, sto je navedeno u pravilima kao potrebno. tako da bolje editiraj pocetni post sa konfom ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Imas i u manualu ploce detaljno opisan postupak flashanja AMI BIOS-a sa FDD-a...misli malo glavom, ne je samo za frizuru koristit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|