|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Asus M2N68-AM Plus šteka i ne prepoznaje CPU
pozdrav evo neki dan sam prodao komp prijatelju s posla koji me istu vecer nazvao da mu igre ne rade,isao sam danas vidit sta je,,i eto problem,, kad upalim komp prvo izbaci da maticna ne podrzava procesor,this cpu is not suported by this model,il tako nesto,ucita windows koji puta ok koji puta ne,kad igru upalim npr prototype sve radi nekih 30sek,i onda pocne stekat,jako,,i nakon 15sek opet normalno,pa ponovo stekanje,,kao u nekim intervalima,konfiguracija je sljedeca,,,proc je amd 6000+,2gb rama kingmax ddr2,2x320gb maxtor,raptoxx 600w napajanje,graficka 8800gts 512,postavke u igri su sve na low.sve komponente sam probao doma,i rade normalno,osim maticne,bios je updatan,maticna je asus m2n68-am plus,windowsi su xp sp2 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.09.2009. u 22:17. Razlog: Drugi puta pripaziti na naslov! |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Mmmmm Raptoxx napajanje, my favourite šrot power supply ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Je li zadnji bios stavljen na plocu ili? Jer u zadnje dvije verzije bios-a -> Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
ovo s cpu je ok,radio je na x13 2.61ghz,,sad radi normalno na ¸x15 3.01ghz,al mi nije jasno ovo sa stekanjem,,svako drugo paljenje steka,,jedanput radi,jednom ne,raptoxx mu je dovoljan jer je radio na maticnoj prije cisto ok.koda se ram napuni u igri i onda isprazni, |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|