|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Koji laptop
Naime roditelji su mi odlucili kupiti laptop... e sad koji? Kuzim se u to ali ne znam koji je najbolji omjer cjene i performasni... Ne bih htio dati vise od 4 i po milje kuna... Trebao bi mi za office, Adobe Flash i multimediju opcenito... Tazmatrao sam HP (za mene najbolja firma) ili Fujitsu siemens (imaju lijepe laptope) ali moze i neki drugi...
![]() |
#2 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja bih na tvom mjestu uzeo ovaj: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=7267 Iako govore da ta ProBook serija nije bas nesto. Ne znam,najbolje da odes negdje u neku trgovinu gdje je izlozen pa ga pogledas malo uzivo ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probook izgleda super izvana, ali iznutra se malo toga promijenilo (u smislu kvalitete) u odnosu na 67xx seriju. U tvom slučaju, Probook je bolji.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
umjesto prijedloga pogledaj moj post u ovoj temi http://forum.pcekspert.com/showthrea...59#post1412159 svakako po meni lap koji vrijedi te novce...
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala na odgovorima... Naravno taj probook je bez icega unutra jer nezelim dati para vise za ono sta si sam stavim unutra... Dali taj model ima kameru na njemu?
![]() |
#7 |
Premium
|
sry na DP... ovako trebao bi mi taj laptop biti dobavljiv u Rijeci i trebao bi imati bluetooth normalno WLan... dakle svida mi se ovaj Probook ali ne znam kakve su performanse u windowsu 7 i Flashu...
![]() |
#9 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj ovo Imam taj laptop vec 9 mjeseci, za tu cijenu je odlican. Baterija mi izdrzi 3:40 i dan danas, zvucnici su predobri i dosta su jaki. Monitor je solidan iako je mogla rezolucija biti malo veca, no ok. Tipkovnica je IBM standard, ThinkPoint takodjer kao i touchpad. Tebi bi jedina zamjerka mogla biti manjak memorije (ima 2GB, no mozes si nadokupiti jos 2, a vjeruj mi ta 2 dodatna GB sigurno neces iskoristiti) i graficka je integrirana. Ako pozelis ponekad zaigrati neku stariju igru tipa COD2 ili BF2, solidno ce posluziti. Ako bas zelis jacu graficku, onda pljunes jos ~500 kn i imas isti laptop samo sa jacom i zasebnom grafikom. Pozdrav, Domagoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
zadovoljan sam performansama i izgledom,a i cijenom jer sam ga dobio bez pdv-a ako nekog nesto interesira neka slobodno pita.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Grafa ima vlastitu memoriju. Za najjeftiniji skoči na www.nabava.net
![]() |
#15 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
da .. evo odgovorio ti je coco,znaci grafa je ati 4330, 512 mb.. e sad di je najjeftini,to ce ti nabava naci.. i da ima razlike u tim laptopima,znaci u oznaci je isti,samo jos ima jedan dodatak u zagradi ovo je moj http://www.moj-shop.net/proizvodi/HP...(NX621EA).html |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Da, i? Nisi čuo za dostavu na kućnu adresu? Za 50kn ga imaš doma. c/p sa njihovog weba - Dostavu Van Zagreba vrše OverseasExpress ili Hpekspres te se naplaćuje po njihovom cjeniku. http://www.superbit.hr/uvjeti-prodaje.html Za primjer. Jučer sam gledao par lapova. Razlika između ISTIH lapova u Zg (Telebit) i Ri (Ventex) je 200-300kn. A Telebit ima besplatnu dostavu za iznose veće od 2.000kn. Nagradno pitanje: gdje bi kupio laptop?
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moze samo jedno kratko; vlasnici probook seriju - je li 4515s model glossy? Izvana plastika? Iznutra? Ekran? Bitno je, pa da znam prije kupnje, a ne mogu ga nazalost sam otic pogledat...
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|