|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Blicanje lampice na Asusovoj matičnoj ploči
Ej ekipa!!! Evo imam jedan problem i nigdje ne mogu naći rješenje za njega! Radi se o tome da mi ona zelena lampica na matičnoj ploči (Asus M3A32-MVP DELUXE) blica i ne prestaje već dosta dugo i zbog toga ne mogu pokrenuti komp,,,a kad prestane blicati (na nekih 30sec) upalim komp, radi 2-3 sekunde i ugasi se! jel zna možda netko u čemu bi mogao biti problem??? Zahvaljujem!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Jesi pokušao clear CMOS ili flashnuti novi bios na ploču? Btw. ispuni opciju Moj komp u svom profilu i navedi sve komponente koje imaš ![]() Mislim da je tu u pitanju napajanje ili ploča, možeš posuditi neko drugo napajanje pa njega uštekati. Ali ovako samo pogađam pošto ne znam o koji se drugim komponentama radi...
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 05.09.2009. u 11:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako ti već nije spojen, uštekaj na ploči njen speaker pa vidi ako ispušta kakve beepove, i probaj sa svakim modulom RAM-a odvojeno, možda ti je jedan od njih krepao.
![]() |
#6 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Da pogledaš u manual od ploče? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja ga upravo citam, skinut sa te iste stranice. Edit: I Gugl cini cuda... http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.09.2009. u 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
thnx nino,,,al ne pomaže ni to! Išta drugo??? |
![]() |
![]() |
|
|