|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
displaz na lapu se gasi
naime na vaio laptopu display uredno radi, i onda se s vremenom (ili ako se malo ekran pomakne) sve zacrni i nema pomoći osim restarta nakon čega opet neko vrijeme radi pa opet rikne(najcesce ako se pomice ekran) mislio sam da je nekakav spoj ali sumnjam da bi onda restart pomogao? hvala na idejama p.s kad zatvorim laptop slika se pojavi, onda pocme widows is shutting down... e da nemojte mi preporucat da iskljucim opciju gasenja u power managementu, zanima me uzrok lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napravi mali eksperiment. Upali lap i čim se digne OS počni micati ekran. Ako nestane slike, vjerojatno je u pitanju flat kabel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, nestane slike, sve se zacrni i više se ne vraća dok skroz poklopac ne spustim i vratim.... da promijenim? koliko je to zeznutoi skupo? da li da sam mijenjam ili da odnesem negdje hvala unaprjed |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Flat kabeli odavno ne postoje u laptopima, vjerojatno te zeza onaj senzor za detekciju položaja. Ovisno o tipu šarki, može se vidjeti, ali i ne mora.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
sta mi je cinit servis ili? koji je ovlasten za vaio? lp |
![]() |
![]() |
|