|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Problem sa driverom od dvd-rom-a
Pozdrav, jucer mi je kis otkrio neki trojan. Sve je ocistio, ali danas kad sam upalio komp. i pokrenuo tuneup, pokazao je da imam problem u device manageru sa dvd-romom. Pokazuje onaj zuti usklicnik. Uglavnom mi ne prepoznaje dvd. Kad ubacim dvd ili cd on se vrti, ali mi windowsi ne pokazu ikonu e: i nemogu je naci ni u programima tipa vlc... Izgleda da je taj trojanac zeznuo sam file od tog drivera koji je u samim windowsima. Ovaj dvd-rom netreba driver, xp ga ima u sebi. Cak sam i probao uninstalirat driver u device manageru i rebootat. Normalno je pokazao found new hardware i instalirao driver, ali ponovo stoji usklicnik i ne pokazuje e: kad ubacim disk. EDIT: bes sad vidim u device manageru pise: windows cannot load device driver for this hardware. The driver may be corrupt or missing. (code 39) Radi se o pioneer dvr-109. Moze neka pomoc s ovim? |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|