|
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zalijepljen == paste?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
prof si u školi ? ![]() a što se tiće programa sumnjam da postoji makar bi se vjerojatno moglo jer kada se paste-a se više toga odjednom stavi nego kod pisanja pa bi se tako moglo (tako npr undo funkcionira, da pamti korake pa onda može vratiti) samo je problem što word ne pamti te korake ako se dokument save-a i ugasi i onda natrag upali tako da jedino ako ćeš staviti nekog keyloggera na komp i pratiti što se događa
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
a šta ako netko napiše nešto u jednom dokumentu u jednim okolnostima i poslje copy-pasta u drugi dokument i preda, onda je varao ili šta? Ne drži ti vodu teorija tako da i da se može, ne možeš uzeti to kao referencu za ništa. Mene zanima postoji li program koji bi automatski međusobno usporedio više word dokumenata i ispisao preklapanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
2 lujito, to ne možeš, ali vidi total editing time, pa ako ti netko preda seminar od hrpe stranica natipkan za 5-10 minuta, znaš di si. (znam da može pisati u drugom fajlu pa prebaciti u novi zadnji dan dok uređuje, no ako sumnjaš u copy/paste, a još imaš i mali edit time... pozoveš lika na razgovor i sve na fino preispitaš... vjerojatno bu sam i priznao samo da mu oprostiš, makar pisao opet seminar bez copy paste-a ![]() ako vidiš neku ovakvu brojku, onda si bar malo sigurniji, jasno nemoj reći da se time koristiš, jer bu onda i učenici pazili na to. ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
@ TomRi - Baš si pogodio sliku, pa nije ovo 4chan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006