|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Velik problem - molim pomoć
Pozdrav ekipa, ovako imam big problem.. radi se o slijedećem: na svom D backup hard disku nalaze se samo moji glazbeni sampleovi, vst-ovi i slicno. Prije 2 dana počeo mi je blokirat pristup samples folderu, uz poruku: the disk in drive D is not formatted. Do you want to format now? Naravno disk D je full formatiran prije nego što sam počeo stavljati backupe na njega, i sadržaj foldera je iznosio oko 70 GB. Kad odem na properties foldera kaze da mi je folder prazan, takodjer sam probao i iz CMD prompta i ista stvar. Kad udjem u ostale foldere na disku svi rade, očitava slike, dokumente. Samo taj odredjeni meni najbitniji folder neda pristup Zauzeće mog D diska je i dalje isto, free space 3 GB sto znaci da nista nije obrisano. Da mi je netko rekao da ima ovakav problem, teško bi mu povjerovao dok ne vidim. Svakakvih problema sam imao sa kompom al ovako šta nikad! Zadnje što sam instalirao na komp dok je sve valjalo je: Far Cry 2, directx 10 i update drivera moje grafičke kartice. Tu sam istu igru igrao i prije i nikad nisam imao problema. Ako ne uspijem nikako uklonit problem sa HD-om, jel postoji neki način da povratim sampleove nazad jer su mi jako vrijedni |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo više podataka o hardu bi dobro došlo - proizvođač, model, kapacitet, SATA ili IDE,...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Maxtor 6Y080M0 80Gb kapaciteta, serial ata. Prije sam ga koristio kao glavnog dok nisam kupio ovaj od 500 gb i nikad imao problema sa hard diskom. Najcudnije mi je to sto sve ostale foldere očita i nema problema, nego jedino baš sa tim jednim folderom mi brani pristup i čita folder kao prazan a preostalo slobodno mjesto na disku je isto kao i prije |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Postoji program koji otključava zaključane foldere. Ne znam kako mu je ime, ali znam da se već spominjao ovdje. Čini mi se Unlocker, ali nisam siguran. Pokušaj s njime. Druga solucija je da nađeš neku bootabilnu live verziju linuxa i pogledaj vide li se u njoj ti fileovi. Ako se vide, pokušaj ih prebaciti nekamo drugamo/spržiti.
#5 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|