|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
ASRock A780GXH/128MB i Cold Boot problem
Imam navedenu ploču, ostatak vidite na moj komp Ugl. otključao sam x3 710, radi mi stabilno(8h pod primeom bez greski, pa sam prekinuo). Problem je što imam cold boot bug. Kad upalim komp, moram nakon par sec pritisnut reset da bi normalno radio. To je jedini problem i ne smeta mi uopće, ako se nikakvo oštećenje nemože desiti, vezano sa tim(par ljudi je reklo da nemože). Svejedno jel itko ima ideju? ![]() Flashao sam najnoviji bios, ali je ostao problem. Da li da ostavim lijepo x4 i čekam novi bios? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a cuj, ako ti to ne smeta (a i nije bas neki problem) zasto ne? Znam da bi mene zivciralo i da bi radije drzao x3 ali ja sam picajzla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Ja imam istu ploču, a nemam reset na kućištu pa moram prvo imat isključen ACC, ući u Windowse, restartat komp, ući u BIOS, uključit ACC i onda rade jezgre bez beda. Naravno, mogao bi uzet i šarafciger, otvorit kućište i resetirat na jumperu al mi se ne da ![]() I onda se na kraju prije gašenja kompa moram sjetit u BIOS otić i ugasit ACC inače mi ne gine clear CMOS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
bas to sto ti greg veli. ak ti ne stane negdje naprijed na case onda ga stavis sa zadnje strane. ja sam to imao tako rijeseno dok sam imo intel i gigabyte plocu, al samo za clear cmos tako da nemoram uvjek kantu otvarat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.08.2009. u 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@volorien - taj switch imas u bilo kojem atx kucistu, pocevsi od najstarijih. ispcupas ga van i slozis si u svoj case di ti odgovara @kam1 - imam isti problem i rjesenja za to nema. jednostavno moras stisnut reset pri paljenju i to je to. jos se nije naslo rjesenje za to nigdje na netu, i mislim da ga i nece bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Poslao sam ovim smradovima u Asrock kad će izbacit novi bios i rijesit probleme, gadovi mi se ne javljaju. ![]() Malo sam se zeznuo s maticnom, ja imam Asrock A780GMH/128MB, znaci micro-ATX verziju. Nije bilo ove dok sam kupovao, a u biti iste su. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|