|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Corsair HX450
Vidim da su svi nahvalili VX450, ali da neki primjerci znaju "zujati" u radu. Sto je sa HX450? Zanima me koliko je glasno i bolje/losije od VX450 te dali se isplati dodati para i uzeti HX? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Isplati se dodat para za HX520W, 450w je lošiji u tolkoj mjeri kaj imaš premalo koblova, i ionak ti budu morali svi biti iskorišteni, a onda ti je isto jel uzimaš 450VX ili HX, pa onda uzmi rađe jeftinijeg ili 520W HX! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Evo da i ja dodam svoje 2 lipe: VX450 = HX450 ![]() Procitao svu silu rivjua - ispada da se u HX montiraju malo kvalitetnije komponente pa ima malo (al stvarno MALO - red velicine 0,01 V) stabilnije napone i eto modularan je pa kako tko voli. Oba su napajanja bazirana na Seasonic S12-II i pogodi tko ih proizvodi za Corsaira? Kvisko? Uspili su ih opteretit do 512W i tek su onda okidali - oba su 80+ iskoristivosti ACtoDC (manji racun za struju ![]() Review by jonnyGuru VX450 http://www.jonnyguru.com/modules.php...=Story&reid=64 Review Technica3D (na schwabenzim, a ja ponosan korisnik GuglTranslejta) http://www.technic3d.com/article-812...il-im-test.htm P.S. Ja si kupujem HX .)
![]() |
#4 |
beyond.dot
Datum registracije: Oct 2007
|
Zadnjih par tjedana kod mene je hx450 preuzeo štafetu od fortrona 350w pnf i dojmovi su samo pozitivni, tražio sam modularno napajanje iz razloga jer mi je case mATX Lanbox tak da bude što je moguće manje kablova i naletio sam na hx450 star tjedan dana u pola cijene. Bitno mi je da se komp minimalno čuje pa sam u fortronu zamijenio vent s Xilenceom i stavio ga na potenciometar koji bi odvrnuo do kraja u loadu i bio sam istina malo skeptičan da li će cors bit dosta glasniji, međutim čuje se tek neznatno više i od zrikavca ni z, a umišljam da imam prilično osjetljiv sluh ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Te zrikavce se NAVODNO može riješiti gašenjem C1E i EIST funkcije na C2D i C2Q procesorima u biosu. Pa ako tko ima problema neka proba i posta rezultate... Jos nisam kupio napajanje pa i ne mogu imat problema - jos me pogoni pouzdani Fortron
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|