Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.08.2009., 11:31   #1
radoznalko
Premium

Datum registracije: Dec 2005
rabljeni ford focus..savjet za kupnju please..

bog ljudi..jučer sam išao vidjeti rabljeni focus 1.6 16v 74kw (101ks)..2005.god., prešao niti 30000 km (vozila ga samo žena do posla i dućana) a vjerujem da je tako jer ljudi koji ga prodavaju su sasvim običan i normalan bračni par, imaju servisnu knjižicu itd..
e sad..vozio sam taj focus nekih 10km..zbilja fenomenalno leži na cesti - kao na tračnicama je..oprema - skoro da nema čega nema..na oko limarija itd sve ok (lagana crtica negdje po limu nije za ubiti)..
cijena je nekih 60 000kn..
za mene to nije baš mala cifra pogotovo što ga mislim vozit bar 5-10 god i uzet ga na kredit od 5 god, a uskoro dobivamo i prinovu u obitelji (glavni razlog kupnje..do sada vozili clia starog 10 god)..
stoga, molio bih nekoga tko ima iskustva sa ovim automobilom tj motorom da mi kaže svoje mišljenje o tome koliko može izdržati motor, koja je realna potrošnja u gradu i da li su skupi servisi i djelovi te na koncu da li se isplati ta kupnja..meni se čini da da..dobrodošli su i svi načitani o ovom autu a koji ga voze za sada kao i ja - iz stolice
hvala unaprijed..pozdrav
radoznalko je offline  
Staro 26.08.2009., 12:57   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Na žalost, zbog par seljačina takvih tema više nema....

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ova tema je prevršila svaku mjeru. Zatvaram kao i sve ostale vezan uz aute, jer ih očigledno koristite za prepucavanje i besmisleno nadmudrivanje. Ima dovoljno auto foruma na natu pa izvolite tamo. Ovo je forum o računalima.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno