|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
rabljeni ford focus..savjet za kupnju please..
bog ljudi..jučer sam išao vidjeti rabljeni focus 1.6 16v 74kw (101ks)..2005.god., prešao niti 30000 km (vozila ga samo žena do posla i dućana) a vjerujem da je tako jer ljudi koji ga prodavaju su sasvim običan i normalan bračni par, imaju servisnu knjižicu itd.. e sad..vozio sam taj focus nekih 10km..zbilja fenomenalno leži na cesti - kao na tračnicama je..oprema - skoro da nema čega nema..na oko limarija itd sve ok (lagana crtica negdje po limu nije za ubiti).. cijena je nekih 60 000kn.. za mene to nije baš mala cifra pogotovo što ga mislim vozit bar 5-10 god i uzet ga na kredit od 5 god, a uskoro dobivamo i prinovu u obitelji (glavni razlog kupnje..do sada vozili clia starog 10 god).. stoga, molio bih nekoga tko ima iskustva sa ovim automobilom tj motorom da mi kaže svoje mišljenje o tome koliko može izdržati motor, koja je realna potrošnja u gradu i da li su skupi servisi i djelovi te na koncu da li se isplati ta kupnja..meni se čini da da..dobrodošli su i svi načitani o ovom autu a koji ga voze za sada kao i ja - iz stolice ![]() hvala unaprijed..pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|