|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Pozz svima... ovako, do nedugo je sve bilo ok s firefoxom, ali sad u zadnje vrijeme se javio taj problem da kad firefox starta, ne otvara homepage koji sam ja stavio da bude nego otvori praznu (blank) stranicu...i ako opet podesim homepage, radi dok ne restartam firefox, ali kad to napravim, homepage mi je opet blank...probao sam nekoliko stranica, ali nijednu ne pamti... Pa me to zivcira Gdje je zapelo? Hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da se nadovežem na temu. Uglavnom, meni firefox sa vremena na vrijeme obriše sve bookmarke, što je s vremenom jako iritantno, jer izgubim neke važne linkove...Pretrazios am google, ali samo me vrti po onim beskorisnim forefox turtorialima koji enmaju veze s amojom problemom. Inace mi sve dobro radi, osim te šeme sa bookmarkom...instaliran je zadnji update. eto, mozda je netko imao probleme slicne zahvaljujem
![]() |
#4 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
ja što se bookmarka tiče, ja koristim xmarks, daleko najpraktičnije riješenje. a što se tiče homepage... zvuči mi ko da ti se neki file u kojem FF sprema postavke zaključo na read-only. bokte pitaj kak, bokte pitaj zakaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|