|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji skener (obiteljske fotografije)
Koji skener preporučate, treba mi prvenstveno za jednokratno prebaciti cca 1000 starih obiteljskih fotografija iz albuma u digitalni format? Po mogućnosti da je što jeftiniji (do 600 kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Možda bi ti bilo bolje da nekoga zamoliš tko ima pravi foto skener, ili eventualno da platiš foto radnji jer će te vjerojatno ispasti jeftinije, a kvalitetnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad si došao do 600 kn, rastegni se još kojih 100-200 pa uzmi Canon CanoScan 4400F, skener je predobar za tu lovu, a kad se postavke malo potweakaju, bit će još bolji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Potpisujem. I sam ga imam i samo najbolje o njemu.
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ak je ovaj u koji možeš stavit 4 slike, 250 puta provuć, hm...Pa još malo zeke s cropanjem itd... Teško da će neka foto radnja obavit to za te novce.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|