|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa torrentima (ISP blokira?)
OK, zadnjih tri dana ne mogu pokrenuti niti jedan torrent koji skinem, bilo u Bittorrentu, uTorrentu, Azureusu.... Jednostavno imam 0 seedera i 0 peersa i ne mrda. Jel moguće da mi T-scum opet nešto trkelja po vezi ili sam ja negdje nešto shebao? Do prije tri dana je sve radilo kak treba. Firewall podešen, DHT sam probao i ugasit i upalit ali nema razlike, enkripciju u utorrentu sam sam upalio, provjerio sam portove, sve štima... Zna li itko što bih još mogao poduzeti? Probao sam reinstalirat i uTorrent i BitTorrent ali ne pomaže. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slična priča i kod mene, s time da sam na optimi. Nešto od glazbe mi skida, a ostalo ne skida ništa.do pred par dana radilo normalno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Možda bi situacija bila jasnija kad bi se dolijalo u odgovarajući dio foruma? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pokušajte prebaciti na novi protokol uTP http://www.dslreports.com/shownews/N...rottling-99366 ili probajte 1.9 beta verziju. Iz prve ruke 1.8.3 jedan torrent s jako gadnim stanjem ( 45 seed 1000 leech) mi je skidao punom brzinom, i samo je problem što kad se spajaju peerovi internet je doslovno mrtav onda, neznam dal je to samo do mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo sinoć mi je Vuze počeo skidat al imam osjećaj da je to puno sporije neg što bi trebalo (1000+seedera i oko 400 peersa), al ono, bar skida ak niš drugo. Dok mi recimo legalne torrente skida bez problema na full speed, u svim torrent programima. A kako da se prebacim na UDP protocol? To u uTorrentu nariktam ili? Laik sam po tom pitanju, ne kužim. Niže u članku piše u Updateu da BitTorrent ima podršku za UDP, ali mi ni on ne skida uopće tako da.... Možda je do Winsa, planirao sam sljedeći tjedan napravit reinstall, resetirat router, sve ponovno podesit pa možda bude ok, jer sam sad dosta čačkao po svemu tome... ![]() Još ću googlat malo možda naletim na nešto. ![]() EDIT: Eto sad opet sve skida normalno, u uTorrent, Bittorrent, Vuze...čak i Limewire funkcionira kak treba....ne kužim. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 28.08.2009. u 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
bt.transp_disposition stavi na 255 u utorrentu, onda ćeš imat i utp i tcp konekcije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
13 je default, ubuduće će bit 255 How to enable and disable it: Preferences > Advanced, change bt.transp_disposition. This is now a bitfield, so you can add up the following numbers to get your desired setting. 1 - outgoing TCP 2 - outgoing uTP 4 - incoming TCP 8 - incoming uTP Specific combinations: 255 - both TCP and uTP, incoming + outgoing (future-proof setting, always will mean this) 15 - both TCP and uTP, incoming + outgoing (default) For example i) to enable "outgoing uTP" and "incoming uTP", the value to set is 2 + 8 = 10 ii) to enable "outgoing TCP", "incoming TCP" and "incoming uTP", the value to set is 1 + 4 + 8 = 13 The default set value is 13, but recommended value is 15 or 255. Experiment with the different values. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|