|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Nero ne detektira snimač
molim vas za pomoc,,,danas mi se javio jako cudan problem,,nero mi ne detektuje rezac,,znaci jedina opcija koju sada imam jeste image recorder,koji snima direkto na hard disk...probao sam sa alternativnim softwerom deepburner-om ali isti je problem,,-no drives found...pak ako ubacim dvd u isti rezac,ocitava mi disk bez problema,tj funkcija citaca je okej ali se funkcija rezaca izgubila? molim za pomoc hitno je... hvala unaprijed svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Troll
|
pa uzmi gburner i meni tako nije hteo nero da prepozna ali onda ojednom je hteo posle instalacije gburner mada on nema veze sa tim........ probaj pa javi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
evo probacu odma,nadam se da ce proraditi hvala EDIT: nista ikona burn nedostupna,siva i opet ne moze rezati Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.04.2009. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nero 8 ultimate edition,,,ali mislim da nije do verzije nere,jer probap sam sa tri razlicita softwera i nijedan ne detektuje rezac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a evo sada sam skuzio da preko convertor x-a rezac radi,tj uspije narezati konvertovani film,ali je znaci problem sto ga Nero ne detektuje? molim vas za pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi pržu i odi kod nekog prijatelja te je tamo probaj. Ako ga ni tamo nema, ili reklamacija ili u smeće sa njime.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Nero 6 je još uvijek najbolji ili Ashampoo Burning Studio 8. A dok to instaliraš onda deinstaliraj pržilicu, ako znaš kako pa resetiraj komp i windowsi će ti sami naći drivere za snimač. Inače se snimač sam instalira a windowsi ga odmah nađu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
reinstalirao sam ga ali ga i dalje nero ne cita,,a istovremeno ga drugi softwer za dekodiranje i automatsko przenje---radi bez problema...nevjerovatan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
moj jedini savjet. reklamacije ili nero 6, Ashampoo, ili Roxio Imao sam jedan problem sa nero 8. radio je jedno vrijeme i onda više nije mogao naći snimač. instalirao sam nero 6 i sve je bilo ok. Pokušaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
problem je rijesen,,,bio je jako cudan virus ili malware koji je sakrivao rezac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I mene zanima koji je je to virus? Ja imam isti problem od neki dan. Mislila sam da je do nerota pa sam stavila stariju verziju sedmicu i javilo mi je ovu poruku kod pokretanja nera: if you are running Nero burning software via Windows Remote Login, you might not be able to access your drives for burning. This is a security restriction from Windows. Poweriso mi isto ne prepoznaje ni vanjsku ni unutarnju pržilicu. S time da mogu očitavat diskove bez problema. Kako si to riješio? Jer sam već luda, pun mi je disk a ne mogu pržit ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.08.2009. u 13:51. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|