|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Powertrain srotex kucista u ADM-u?
Jel ima tko to kuciste i da li opravdava svojih 120kn cijene? Konkretno me zanima ovo: Powertrain Q582B http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6340 Stupidno mi bacati lovu za drugi komp, a ovo se bar prema slici cini idealno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Kao i svaka druga jeftinjara. Mislim da ce bit ok ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ima tu negdje par misljenja u ovom podforumu, ukljucujuci i moje. bas o powertrain-ima, ali dok su bila ispod 100 kuna ![]() ovako. stane full atx ploca, ali onako, na centimetar. limovi nisu nesto posebno obradeni, ali nisu ni skalpel kakve sam znao vidjeti. sami lim nije lim nego nesto kao pleh. i to full tanki pleh, jer ako malo jace stisnes - imas udubinu. prednja plastika je cisto ok, nista specijalno, ali je ok. i da, stane mislim naprijed i iza ventilator, oba 80mm. i ima na bocnoj stranici izbusene neke rupe, tu sam frendu nekako naglavio jos jedan vent....... uglavnom, za malo vise od 100 kuna se po meni isplati. kuciste nije gadno za vidjeti, cak stovise, zauzima manje mjesta od 99% midi kucista jer je nekako manje (uze, nize, pojma nemam kako bi objasnio). da je tiho - nije jer su stranice malo deblje od korice biljeznice, ali zato i kosta koliko kosta.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo ovako da ovdje pitam da ne otvaram novu temu: imam sljedece kuciste ![]() kuciste ne dolazi s ventovima pa sam si ja kupio sljedece:cm green led 120mm,2x92mm chieftec,1x120mm chieftec,cm red led 80mm i lijepo postavio na ispuh(red) i ostale unutar kucista no temperatuer se nisu promijenile niti se mijenjaju,dapace povecavaju zato pitam vas zasto se povecavaju?!uopce ne kuzim?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ostale unutar kučišta? Može koji pic?
![]() |
#9 |
Premium
|
nemoj bolje dao sam Burki,strefio se... ![]() izgleda da moram ovo ucinit pa neka bude sto bude... budite milostivi samo... http://www.imagesforme.com/show.php/655525_1000475.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/655527_1000477.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/655523_1000473.JPG Tarzan se ovdje cesto krece ![]() btw.to je nuklearna fizika rasprsivanja cestica O2 po okolnoj smjesi plinova...ali ne djeluje bas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Osobni opis - pitaj me
|
a-la, ja kasnije uploadam ostatak slika, plus bonus dvije slike napravljene u paintu koje bi trebale objasniti protok zraka i smjer kojim ventilatori pusu. uglavnom, smijeh ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
osini po prasini.. ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/655522_1000472.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/655527_1000477.JPG uploadaj ostatak haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Osobni opis - pitaj me
|
cekaj dizel malo, ne mogu odmah uploadati. kad uploadam, onda raspali ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
dobra...evo dajte prijedloge sutra napravim pa cemo vidjeti razliku izmedju temp... http://www.imagesforme.com/show.php/655578_temp.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jel shvaćaš da si krivo okrenuo praktički svaki vent? ![]() i da ovaj dole što gleda prema bočnoj stranici nema svrhu? jer ga ona zablokira totalno kada se stavi. crveni okreni da puše prema van, zeleni okreni da puše prema cpu ako je već tamo, a crni ispod njega isto okreni da puše prema VGA ostale izvadi(onaj koji je uz bočnu stranicu i onaj koji ti stoji horizontalno iznad diska) tako ćeš imati normaln protok zraka sa usisom sprijeda, guranjem preko komponenti, i ispuh straga. ovo što si ti napravio vrti zrak u krug! ako imaš mjesta eventualno neki od tih viška što si izvadio, uglavi naprijed, ali da UPUHUJE zrak u komp, ne da puše van!
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 25.08.2009. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
however,thx na prijedlogu glavno znam da ce ovo uci u anale... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Osobni opis - pitaj me
|
sorry blava, ali ja ovo moram podijeliti sa ljudima. jednostavno moram ![]() dakle, rijec je ovom kucistu: ![]() i onda se napravi ventilacija unutar kucista koja nema veze sa vezom, koja izgleda ovako: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uglavnom, preko MSNa sam mu objasnio da to tako ne funkcionira bas ucinkovito ![]() ![]() edit. a prije svih ovih slika sam ja trebao skuziti iz sljedece slike kako je sredena ventilacija (njegov rucni rad, vidi se darovitost): ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
na skici koja predočuje sadašnje stanje je krivo okrenut crveni(tj nacrtan je pravilno a on je u stvarnosti okrenut krivo), i izostavio si i crni ispod zelenoga, koji isto puše naprijed umjesto prema iza, a i zeleni je krivo nacrtan, jer sada puše prema dole, ne prema cpu. to bi onda prije bila skica sa željenim setupom, nego stvarne situacije ![]() uglavnom zanimljiv setup svakako ![]()
![]() |
#21 | |
Jack of all, master of none
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |||
Premium
|
Citiraj:
a jbg mlad sam ucim od pravih modding majstora ![]() Citiraj:
uglavnom,nemoj reci da nisam domisljat i mastovit ![]() Citiraj:
a najbolje je bilo poslikati vidite i sami slike... odoh sada crysis pa optereti pa onda usporediti sa temperaturama poslije nakon sto napravim kako mi je receno ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Prejako,ako me vid dobro služi ovo su nekakve pastelne boje barem po tehnici-daj izvuci se i reci da si ispleska mlađeg brata/sestru i tira ih da ti ovo skiciraju ![]() BTW svaka čast,ja nebi ima muda uploadat slike ovakvog setupa,si siguran da koji vent nije gricnija nekog od kabelića,moj savjet je ziheraški šta god da učiniš u svom kučištu nećeš falit-NHF i kod mene su kablovi samo splet nesretnih okolnosti i mnogih ventilatora (12cm front ZM-F3 upuh,HDD dignut max tik do FDD-a,2X8cm Raidmax jeftinjare na ispuhu otraga kod CPU-a,12cm Yate Loon u 400W Čufteku isto ispuhuje bar nešto od CPU-a,onog od 8cm na bočnoj stranici sam isključija za upuh-toliko je kablovinja oko njega da je fan grill samo ukras a ne zaštita a strujanje zraka između njih proizvodi i dodatnu buku).Obavezno šalji nove slike,dobrog štiva nikad dosta.
![]() |
#24 |
Premium
|
evo temperature u load pod prototype-om sa sobn.28C ![]() Gpu load mizernih 66% ![]() idemo mi na crysis sada... EDIT:crysis ufff vruce vruce... ![]() ![]() P.S molim moda da ili preimenuje temu ili da prebaci u odgovarajacu kako ne bi doslo do nepotrebih komplikacija Pa i stavio sam radi smijeha,ne kuzim te uopce,to sam nacrtao u 30s u paintu ajd da tebe vidim uz stopericu pa zelim da mi ljudi pomognu,savjetuju,predlozu,komentiraju... sutra isprobavam novi nacin pa javim ovdje jesu se sta promijenile ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 26.08.2009. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
3.14zda ®
|
Eto ga mi zasmrdi temu sa svojim nedjelom...odkakuci u svoj thread na Svastaru s tim mutantom. Kad se samo sjetim da si dijelio savjete sakom i kapom po raznoraznim podforumima...OMG. Takve djecice nabrijane da znaju sve je danas sve vise i vise, nazalost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
ye,dijelio sam svugdje,vezano uz igre,i konfiguracije,i nisam nista lose govorio... a to sto sam svojim nedjelom izasao u javnost,tj. na pce forum,izasao sam radi savjeta i prijedloga...barem sam se usudio izaci... ali sta ce uvijek se nadje pametnih,jel te?! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
pa ajmo reci nisam toliko bas da me nazivas balavcem u doslovnom smislu rijeci pa da kazem i ja nesto...ta konfa je kupita cjelovita znaci,kao iq konfa ja ne smijem tu rezati niti mrdati,a temp.su divljale pa rekoh da postavim sada su u prosjeku pale za 5-6 celzijusa,sto TomRi kaze da je ok... thx svima na ne bas pozamasnim kritikama,neka ja sam odlucio staviti pa rekoh sto bude bude kasnije uploadam slike pa nabacite jos koji komentar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
Za Isusa Boga.. ![]() Petica za ideju,1 za izvedbu,ali moram priznati da ne znam šta si htio time napraviti,nakaradno si izveo protok zraka,gdje se ne zne tko pije i tko plaća, estetsku stranu neću komentirati..mislim da mi je uredniji WC nakon velike nužde.. ![]() Ali svakako petica za trud i ideju..nešto si htio,samo šta? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|