|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Kupnja netbooka - Ebay?
Pozdrav! Trebao bi mi što jeftiniji laptop (čitaj: netbook) koji bi mi koristio isključivo dok sam na putu i to pretežno za otvaranje webmaila, microsoft outlooka, te worda i acrobat readera, te mi je vrlo bitna masa istog pošto često putujem avionom. Prilikom pregledavanja neta, ali i Ebay-a, naletio sam na sljedeći proizvod. Zanima me da li nasa carina radi probleme prilikom uvoza ovakvog kineskog proizvoda, konkretno netbooka http://cgi.ebay.com/NEW-7-Mini-Netbo...item5637d7acf7, jer koliko sam cuo, npr. kineske fake mobilne uredaje oduzimaju. Bilo kakva informacija, za i protiv ovog računala ili bilo kakav savjet, bio bi i vise nego dobrodosao! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo da kratko skomentiram, 98% novijih mobitela je jače od tog "netbooka" i totalno ga je neisplativo kupiti. Bolje ti je na tržnici uloviti ako če netko prodavati onaj prvi Asus EEE 7" ili ako misliš izdvojiti više para za rabljeni Asus EEE, MSI Wind, Acer One i ekipu. Imaš ih po 1600-1800kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Stvar je isključivo cijene. Ovakav uređaj mogu nabaviti preko Ebaya već za 400-500kn sa dostavom i ipak ima 7-inčni monitor i normalnu tipkovnicu što je bitno za pisanje dokumenata, dok s druge strane sličan mobilni uređaj (bez nekakve pretplate) mogu dobiti za 1500-2000kn i opet mi ima mali ekran i sitnu tipkovnicu (u toj cijeni mobilnog uređaja, već se mogu kupiti i normalni netbookovi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ovaj netbook sto si linkao ne bih kupio niti najvecem neprijatelju. Facelessone ti je sve rekao, bolje rabljeni uzeti. za taj ne znas niti da li ima garanciju, a vidi se da je govno, pitaj boga koliko ce to raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
malo prati po forumu, uletit ce ti neki netbook , ako se cijena bude vrtila oko 1600 kn, uzimaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|