|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Fraps
Koristim FRAPS za snimanje igra, i kako video (snimanje) odmiče prema naprijed to je veća desinkronizacija zvuka i slike, točnije sve više slika kasni za zvukom (prvo čujem pucanj, pa ga tek onda i vidim). Ima li još netko taj problem ili samo ja? Korištena verzija Frapsa 2.9.8. Build 7777 te starija 2.9.4, no na obje se isto događa. Do čega bi moglo biti? Prvo sam snimao i AVI fajlovu su bili rascijepani u po 4GB svaki (~3,90), neznam ima li AVI datoteka to ograničenje ili..? No uglavnom, spajao sam te segmente u VirtualDubu te sam mislio kako do te desinkronizacije dolazi po segmentima, npr. 1. dio je sasvim u redu (prvih 4GB), 2. dio (drugih 4GB) kasni 0,1s, 3. dio kasni 0,3 sekunde i tako dalje. No sada sam snimao u jednom komadu (~3GB) i opet ista stvar. Na početku sve super, no na kraju je tu već razlika od 1 sekunde ![]() Da je stvar kontantna (početak i kraj) lagano se to da podesiti, no ovako je varijabilno. Prva opcija je da saznam zašto je to tako i uklonim uzrok, a druga je pronaći način kako takvu varijabilnu desinkronizaciju popraviti? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Možda jednostavno Fraps nije toliko dobar ili koristi neke čudne codece... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
|
problem je u Audigy zvučnim karticama ![]() treba otići u Start - Control Panel - Device Control i postaviti umjesto na defaultnih 48kHz na 44.1kHz i sve je savršeno sinkronizirano ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Koja igra? pretpostavljam da je cod4, vidio sam te tamo. evo ti upute za moviemaking : http://www.tek-9.org/articles/Moviem...duction-1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
ma bilo koja ![]() ![]() za one kojima se to dalje događa mogu jednostavno pomoću Vegasa to srediti, samo traka gdje je audio drže na kraju Ctrl + lijevi klik i sabiju zvuk za sekundu-dvije tj. da se "izravna" s videom. tko će ići raditi znat će na što mislim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|