|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo jedna... http://www.atdhe.net/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
na toj atdhe.net meni samo hoce neke utakmice, a vecina ih trazi da platim da bi gledao ![]() dok ova stranica ne trazi nikakvo placanje www.allsport-live.ru |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
meni trazi :S npr. jucer, podjem gledati neku utakmicu i 2-3 minuta poslije mi jednostavno prekine i trazi da platim... a evo dok sad gledam bez problema, bas cu pogledati poslije kad podju ove utakmice jacih liga.. na njima mi vazda prekine ![]() nadam se da nece vise... ali evo ima i ova druga stranica ako ova zastopa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Skini program Sopcast i instaliraj, odi na stranicu myp2p.com i tamo traži utakmice, kad nađeš prihvatljiv stream pokreneš preko browsera tekmu u Sopcast Ja sam tako gledao 95% utakmica Liverpoola pretprošle i prošle sezone, koje nisu prenosili na našim televizijama.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() hvala ti za info... a evo jos da nadodam na svoju prijasnju konstataciju, isao sam na atdhe.net i hocu da gledam Liverpool-a i nakon minute mi javi da je maximum number gledanja za moju drzavu dostignut i da moram kupiti premium acc da gledam... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|