|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
Laptop do 8200 kn
Može li mi netko preporučiti laptop do 8200 kn koji bi ponekad služio i za igranje, te navesti svoja iskustva s tim laptopom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
što nitko nema prijedloga? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ma ne laptop za igranje nego laptop za 8200 kn i na kojem bi se moglo nešto i igrat!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Compaq nx9105 imaju nVidia GeForce4 Go 420 ,ali da ćeš naći nešto na intel platformi sa grafičkom boljom od Intel Extreme Graphics 2 za 8200Kn....nema šanse moj savjet ti je da zaboraviš grafičku i igranje kad kupuješ laptop...uzmi nešto sa centrinom i 512Mb rama.....to su prve dvije stvari (nepovezane sa ergonomijom,zaslonom i baterijom....čisto ono kaj je unutra) koje bih ja gledao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
jucer sam bio u getro-u i vidio sam HP sa thlon mobile 2800+ ima i geforce 420....e sad stvarno neznam da li se moze bas nesto igrat ...moze Counter strike....stari.... ![]() ![]() 8099.00 kuna. Getro Pula.....mozda i u zg-u se nadje nesto takvo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
dakle u getro,metro, pevec i ino... mozes ici po speceraj, ne tehniku... stvar i sitnica kao sto je ostvarenje prava na garanciju... i tak... danas bi svatko htio bit trgovac IT opremom.... to ide... zasto recimo u metrou nema racunala sa kvalitetnijim komponentama, vec je uglavnom rijec o nekakvim matsonicima sumnjive kvalitete i tako nesto...
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
A uostalom,u tom getro-u sam kupio dosta tehnike kao sto je autoradio,TV itd itd i nikad nisam imao problema. A sto se tice konfiguracije,onda je normala da se ne kupuje u Getro-u ali niti u bilo kojem drugom pc shopu,nego lijepo napises na papir sta zelis i potrazis komad po komad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
bruno ne me krivo shvatit... ali za razliku u cijeni od cca 50-100 eura na robi koja kosta preko 1000 ja se necu ni mislit... firma u kojoj radim je prvi klijent Metro-a (kartica br. 1), pa znam kakva roba tamo dolazi i otkud i sto se za nju prica... a o ostvarenju prava na garanciju da ti i ne pricam... ljudi su stalno na tom salteru reklamacija (ok zakon velikih brojeva)... u metrou sam cca 4 puta tjedno i znam ljude tamo... dakle preporuka moja je NE kupovati... to sto ti kazes stoji... dao bog da te sluzi sva ta kupljena roba jos duuugo... samo za metro konkretno cu ti reci da garanciju nije bas najednostavnije izvest.... ![]()
![]() |
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Komp iz Peveca je nastavljen fantastično. AssRock ploča i na njoj 3.0 HT sa 1 mb L2. Ostalo nije vrijedno spomena. Glavno da košta 5.5k kn i ima LCD. Sve je to super ali ne radi. Ta ploča jednostavno ne podržava dobro taj proc. Zato prodaju ko ludi. Garanciju ima ali je pitanje kako su došli oni (ili njihovi dobavljači) do toga. Pun kontejner bez garancije od proizvođača. Kupi ili ostavi. A misli li netko da se to testira ikako? Ili možda onako kako to radi Ozren? Ajde...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
konkretno za pevec (ili je markator ili tak nešto) sam čuo da kvark slaže računala...i to na principu par dečkiju u zadanom roku mora složiti par stotina ili tisuća računala ![]() mislite da to može biti kvalitetno složeno ???? no way.... ja kad slažem konfe za druge potrošim na slaganje , instalaciju os-a i programa barem 3h.....a testiranje (prime, 3dmark i slično) još duplo (a najčešće ga ostavim da vrti preko noći) a oni imaju image i onda samo ljepe na HDD...to što je modem drugi ili čak matična od drugog proizvođača nema veze.... @rak to je stara fora....stavi gore što skuplji proc (jer ti je na njemu najveća marža) i matičnu od 150KN-nabavna cijena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
E sad postoji razlika kako ti dozivljavas podesen kompjuter i kako ga dozivljava onaj koji ga kupi u Pevecu, ja iz iskustva tvrdim da 80% konfiguracija koje se nude u takvim ili slicnim centrima je savršeno podešeno za klijantelu koja ih kupuju a to sto su oni u stanju s dva klika misem razjebati cijeli sistem je drugi par rukavica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
točno to marac...... samo što po mojim kriterijima CD rom i HDD na istom kanalu , te memorija na 100MHz a proc na 133 (govorim o AMDu)...nije složeno kako treba a ovakvih slučajeva ima i previše....prije par mjeseci je na forumu bio thread u kojem čovjeku nije bilo jasno zašto mu barton 2500+ radi na 1.1GHz i zašto to nemože u biosu promjeniti (idioti ostavili FSB jumper na 100MHz umjesto na auto) a za onih 80% klijenta je i predobro složeno...jer kaj njega briga što nisu instalirani drajveri od matične (osobno iskustvo....nisam mogao vjerovati kad sam ovo vidio), ili složena virtualna memorija...glavno da ima word i da može gledat gole tete i t-cum portal na netu ![]() to proizlazi i iz bezvoljnosti ljudi koje slažu te kompove za crkavicu dok im gazda pucketa bičem iznad glave ,a i jednim dijelom zbog neznanja ![]() p.s. a ovo je nekad "davno" bio thread o laptop-ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
tako je ovo je thread o laptopima a ne o getrou!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad, ono o cemu ti pricas je u nacelu tocno. Za koga je, dobro je. Sretan Bozic svima, BTW, uzivajte! |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|