|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ekran mi se zamrači - kako to spriječit?
Ako mi nije napajanje uključeno u laptop onda se ekran zamrači nakon koju minutu ako ništa ne diram i to užasno živcira, pogotovo ako gledam nešto na youtubeu. Kako da to spriječim? Laptop je HP 6830s |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
power options battery on, turn monitor off in xxx minutes... stavi na never i ok... pretpostavljam da su ti uvalili vistu gore, pa se bas ne snalazim na tome...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma uvalili su mi vražji adapter koji skviči (moram to ici zamijenit) i FreeDOS. i hvala na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
normalno je da se ispravljac malo cuje naravno ako skvici ko svinja onda ga treba zamjeniti.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da nije da ti se zagasi monitor. Nego jednostavno brightnes se smanji. U XP-u jednostavno koristi FN i tipku di ti je nacrtano za brightnes. U Visti imas posebne postavke pod power za brightnes tamo narihtas kada je na battery stavi si na full, ali normalno to smanju trajanje baterije. ali isto tako možeš i tipke koristit. Mozda naj jednostavnije na Visti ti je da stisnes WINDOWS + X, ako se nevaram na prozoru koji će ti se otvorit imas klizac za brightnes. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|